azorek84
mama Amelii 2009
stawiac sie jej nie bede jak zwykle przytakne powiem "tak mamo"
ma zadaleko do mnie a jak zbytnio mnie bedzie napastowac to przestane tel odbierac
jak by mama nagadala to : nie piore nie zmywam nie myje sie nie chodze na deszcz (cholerswto w wodzie siedzi) czyli zecie jak w madrycie tylko karton dezodorantow na smrodki kupie

ma zadaleko do mnie a jak zbytnio mnie bedzie napastowac to przestane tel odbierac
jak by mama nagadala to : nie piore nie zmywam nie myje sie nie chodze na deszcz (cholerswto w wodzie siedzi) czyli zecie jak w madrycie tylko karton dezodorantow na smrodki kupie

Znajomi poszli o 2 w nocy, więc marzyłam już tylko o łóżku, no ale za nim się położyłam to M już zdążył zasnąć i chrapać
Zasnęłam dopiero o 5. Jak dobrze, że on chrapie tylko jak wypije jakiś alkohol. Zapowiedziałam mu że to pierwszy i ostatni raz że pije więcej niż piwo. I do tego jeszcze pies obudził nas drapaniem w drzwi i piszczeniem o 9. Wcześniej chciałam się zdrzemnąć trochę, no ale przy domu pełnym ludzi i mojej siostrze biegającej ciągle po schodach i krzyczącej po prostu nie da rady
Jak dobrze że już wieczór prawie to się niedługo położę.
nie mama sily rano pewnie znow zadzwoni zeby mi przypomniec o gotowaniu wody na herbate dwa razy:-) do tego w wiadomosciach podali ze 4.06 bylo raptem 6 osob chorych a dzis 3 dni pozniej jest juz 61 z czego jedna smiertelna