Musa
Fanka BB :)
Malinova Paula - filmik super

Majeczka - ja część emotek z gg mam zapisanych na dysku d, więc gdy chce wstawić je do swego posta robię to dokładnie tak, jak się wstawia do posta np. zdjęcie
Mąż dziś w pracy
miałam jechać do rodziców ale na tvn 7 leci moje ukochane "Przeminęło z wiatrem" oglądałam tysiąc razy i nigdy dość
do tego resztki wczorajszego koktajlu i sernika na zimno, no i nie wiem czy będzie mi się chciało ruszyć 4 litery z domu;-)
Majeczka - ja część emotek z gg mam zapisanych na dysku d, więc gdy chce wstawić je do swego posta robię to dokładnie tak, jak się wstawia do posta np. zdjęcie
Mąż dziś w pracy

do tego resztki wczorajszego koktajlu i sernika na zimno, no i nie wiem czy będzie mi się chciało ruszyć 4 litery z domu;-)
Trochę go z góry przycięłam posmarowałam krem czekoladowo- miętowym i jeszcze na to wleję galaretkę, ale i tak totalna porażka. Chrześnica mojego męża zaczyna mnie denerwować
Wczoraj rozmawiałam z jej mamą przez skype i ona mówi, że teraz by chciała drugie dziecko, a ta młoda wyskakuje z tekstem, że nie bo jej i tak już wystarczy jeden kuzyn. Chodziło o mojego bąbla w brzuszku. Normalnie nie wytrzymałam i powiedziałam gówniarze, że ona nie ma nic do gadania i że na jednym kuzynie się nie skończy