paulawawa112
Fanka BB :)
jutrzenka zdarza się nawet najlepszym 
Co do upału, to u nas ciemne chmury naszły.
Ciekawa jestem, czy coś popada.
Dostałam też właśnie paczuszkę z rzeczami do porodu, ale co się okazało? Że barany nie przysłali mi wkładów poporodowych

Napisałam już do nich reklamacje. Niby tylko 5 zł, ale nie ważne, liczy się sam fakt. Tu 5 zł, tam 5 zł no i się zbiera. Jak do jutra nie odpisze nikt, to do nich zadzwonię, bo pracują tylko do 16 i niech mi przesyłają. Nie ma tak dobrze. Zamówione to powinno być, a nie w kulki sobie lecą.
Pewnie się pomylili przy pakowaniu, wiadomo, każdemu się może zdarzyć, ale wkłady poporodowe dla mnie rzecz święta, także nie ma mowy o darowaniu.
Zamówiłam sobie też takie majteczki siateczkowe.
Ale śmiszne. Przy Lenie chyba takowych nie miałam. Już widzę minę męża jak je zobaczy. Padnie ze śmiechu, ale w końcu to ja mam mieć jak najwygodniej po porodzie, a nie on, bo on już swoje zrobił, teraz moja kolej (niestety trochę gorsza jak jego).
Kurka, swoją drogą to faceci powinni rodzić, a nie kobiety, to nie fair, że facet ma chwilkę zabawy, a my potem długie chwile cierpienia :/
Ciekawa jestem, czy coś popada.
Dostałam też właśnie paczuszkę z rzeczami do porodu, ale co się okazało? Że barany nie przysłali mi wkładów poporodowych

Napisałam już do nich reklamacje. Niby tylko 5 zł, ale nie ważne, liczy się sam fakt. Tu 5 zł, tam 5 zł no i się zbiera. Jak do jutra nie odpisze nikt, to do nich zadzwonię, bo pracują tylko do 16 i niech mi przesyłają. Nie ma tak dobrze. Zamówione to powinno być, a nie w kulki sobie lecą. Pewnie się pomylili przy pakowaniu, wiadomo, każdemu się może zdarzyć, ale wkłady poporodowe dla mnie rzecz święta, także nie ma mowy o darowaniu.
Zamówiłam sobie też takie majteczki siateczkowe.
Ale śmiszne. Przy Lenie chyba takowych nie miałam. Już widzę minę męża jak je zobaczy. Padnie ze śmiechu, ale w końcu to ja mam mieć jak najwygodniej po porodzie, a nie on, bo on już swoje zrobił, teraz moja kolej (niestety trochę gorsza jak jego).
Kurka, swoją drogą to faceci powinni rodzić, a nie kobiety, to nie fair, że facet ma chwilkę zabawy, a my potem długie chwile cierpienia :/

o tej godzinie na nogach??
Miłego dnia dziewczynki:-)