Charlois
Fanka BB :)
charlois maly je juz bułkę ?czy ja na zdjęciach dobrze widze?
To tylko biszkopcik :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
charlois maly je juz bułkę ?czy ja na zdjęciach dobrze widze?
uwielbiam patrzeć na jego fotki. My dzisiaj na szczepieniu przeżyliśmy masakrę
młody zadowolony na rękach mamy został wniesiony do gabinetu, śmiał się podczas badania, aż nadszedł czas ważenia i...pani od szczepienia założyła okulary i nagle do niego wyskoczyła zza pleców
boże dziewczyny takiego płaczu mojego dziecka jeszcze nie słyszałam
musiał się jej bardzo przestraszyć, bo krzyczał 15min
co ja przeżyłam...a do tej pory podczas szczepień nawet się nie skrzywił...
my mamy w rodzinie 1,5 rocznego Filipka i jest bombowy i oczywiście mówimy na niego Fifol :-)
właśnie zauważyłam, że ostatnio coś sporo Filipów na świecie :-)..no, ale nie ma co ukrywać mój jest jedyny i niepowtarzalny
;-)
a właśnie szybko wrzucaj nowe zdjęcia Fifolka bo ciekawa jestem jak się zmienił

), więc też jak coś piszcie na priv to się zgadamy na fb, a tam mam kilka aktualnych fotek.