reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

U mnie mały nadal wstaje w nocy, zależy jak wypadnie i co dla kogo znaczą godziny nocne ale co najmniej raz musi w nocy zjeść...i też nie da się oszukać, no czasami jak się budzi drugi raz to daję mu herbatkę. Także ja śpię ciągiem max 4 godziny. Ale już przestałam na to narzekać, organizm się chyba przyzwyczaił :tak:
Dziewczyny, a co dziś w M1 za atrakcje że tak piszecie?? ;-)

reklama
My też jeszcze mamy nocne pobudki-zwykle koło północy i trzeciej.
Misza niby są jakieś dni mężczyzn i sporo promocji w różnych sklepach o czym się dowiedziałam jak tam dojechaliśmy:) Ja chciałam coś sobie kupić i się trochę wqrzyłam, bo spodnie które kupiłam mają jedną nogawkę trochę krótszą od drugiej (co zauważyłam w domu), a rachunek za nie został zdmuchnięty na parkingu pod M1:wściekła/y:stwierdziłam, że sobie zrobię portki 7/8 w tejże sytuacji.
Jutro zakaz jazdy do sklepu, pogoda ma być ponoć ładniejsza niż dzisiaj-albo rynek albo wycieczka za Kraków w planie:)

Elutka, no to zakup trafiony w dziesiątkę :-p ehh pewnie się ładnie wkurzyłaś...ale widać kreatywna babka jesteś i będziesz miała oryginalne spodnie 7/8 ;-)
Ja się w jeansy dawne nie mieszczę i też muszę na jakiś shopping uderzyć, ale z małym to ciężko bo zaraz pora karmienia albo się niecierpliwi w wózku a samej jakoś bez chłopaków nie chce mi się ruszać. Ja mam w planie na sezon wiosna/lato jedynie jakieś spodnie luźne we wzorki, jakieś legginsy, ze 3 koszulki (bo te co mam to wszystkie zrobiły się domowe-powyciągane i pomoczone przez Młodego) i tyle chyba. Jakbyście słyszały o jakiś większych przecenach na damskie ciuchy to dajcie znać, ja teraz bezrobotna to nad każdym zakupem dumam 3 godziny, młodemu puzzle podłogowe kupuję już miesiąc:errr:

P.S. Pytanie regionalne: gdzie dziewczyny są właśnie fajne miejsca niedaleko krk do spacerowania z wózkiem?? Jak 3 lata temu przeprowadzałam się tu to miałam wyobrażenie, że skoro miasto tak blisko gór i wgl to powietrze musi tu być mega świeże...a to przecież czasami nie da się wyjść z domu-taki smog :wściekła/y: My kilka razy byliśmy w puszczy niepołomickiej, ale to kawałek. No są jeszcze parki miejskie ale to jednak nie to samo co świeże powietrze za miastem.

Ostatnia edycja:
Misza ja właśnie najprawdopodobniej jutro w stronę Niepołomic będę jechać:) Co do miejsc bliżej...Lasek Wolski? Qrcze tak się sama zaczęłam teraz nad tym zastanawiać...chyba zostają jedynie mini-parki na osiedlach, Planty koło Rynku, Błonia, Park Jordana...a tak to trzeba się liczyć z wycieczką. Pięknie jest np. w Ojcowie:)
Haha..mam to samo z tymi puzzlami! Oglądam aukcje co parę dni i się zebrać do zamówienia nie mogę.
Co do wyprzedaży to trochę już tego jest po sklepach, ale np. legginsy możesz kupić na placu typu Tomex-wybór mają naprawdę spory wybór, a jakością to wiele nie odbiega od sklepowych. Mojemu małemu na szczęście zakupy się podobają. Jak jest głodny to idę do pokoju dla mamusiek i jest po sprawie:)

Misza w krakowie to lasek wolski,zielonki albo troche dalej ojcow. my jutro o ile sie wyrobimy atakujemy rynek bo z małym nie bylismy. a dziewczyny gdzie w krakowie robiłyście chrzciny?bo my dopiero na maj plnujemy i tak mysle gdzie je zrobic?

debi my chrzciny akurat mieliśmy bardzo kameralne więc były w domku:)
Cała masa restauracji w Krakowie organizuje tego typu przyjęcia:)zależy jaka okolica Cię interesuje, ale moja znajoma robiła np. w Morskim Oku na pl.Szczepańskim. Jak się nie wybierzemy do Niepołomic to pewnie do centrum i na Rynek, także może się gdzieś miniemy debi:)

Elutka no to dobrze synusia skojarzylam :) sliczny chlopczyk i jaki duzy
Misza a w M1.. Przeceny :) i prawie gole dziewczyny tanczace na scenie glownej kolo Mc'Donaldsa :-D CO do tomexu zgadzam sie z Elutka. Bylam nawet dzis i nie polecam wybierania sie w sobote - ludzi masa, na spokojnie nie ma zabardzo czego przymierzac, a w tygodniu pustki :)

Ja musze sie wybrac z Małą do Niepołomic. W sobote jedziemy w okolice Niepołomic, na wies do nas wiec pospacerujemy i pooddychamy troche czystszym powietrzem. Dzis taka piekna pogoda, ale chyba za wczesnie sie zorganizowalam na wyjscie no i zlapal nas meeega deszcz.

Debi my przyjecie i chrzest mielismy jakies 20km od Krk, w sali bankietowej Santorini www.santorini.org.pl a chrzest w Biskupicach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No popatrz:)trzeba było zaczepić:) gdzie nas widziałaś?
Te Panie na scenie w kieliszkach mnie rozbroiły :p
Do sklepów najlepiej się wybrać w tygodniu w ciągu dnia,ale nie każdy tak może.

Obok ravela :) Nie bylam pewna czy to napewno Wy, dopiero potem zajrzalam do galerii maluszkow i jeszcze dopytalam :)
Gdzie sa pokoje dla mamusiek? Jeszcze takich nie widzialam :-(

reklama
Hehe...no mój mały jest charakterystyczny przez swoją plamkę na buźce:)
Pokój dla matek jest koło WC po tej stronie co są wejścia( tam jest też monitoring, chyba biura M1 na piętrze)to jest ta część między Apartem a Almi Decor'em. Wszystko fajnie tylko chyba zgubili od niego klucz i zapomnieli zamontować WC(w większości sklepów jest), ale jest gdzie usiąść żeby nakarmić i przewinąć maleństwo:)

Do góry