Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No, co lekarz to widzę inaczej. Ja sobie z tych bóli nic nie zamierzałam robić, że to niby normalne na początku, a lekarz kazał mi chuchać na zimne i brać no-spe. Tyle, że ja wole z tym nie przesadzać, bo to mimo wszystko chemia.
Dziewczyny!!
Wracam dziś do domu idę do łazienki a tam brunatny śluz na wkładce!!!
Jestem strasznie zdenerwowana i nie wiem co robić. Lekarz w razie plamien kazal wziać duphaston i kontaktowac się z nim... i nie wiem co robic ;(
Chyba wezmę ten duphaston i poczekam do jutra.. Jak nie przejdzie zadzwonie do lekarza albo pojade na pogotowie..
Bardzo się boje o moje fasolki ;(
Wziełam duphaston położyłam się i odpoczywam...w ciągu dnia tego plamienia nie było tylko pozniej..brzuch mnie troche pobolewa ale nie jakoś mocno... straciłam już jedną ciązę i się teraz boje o moje maleństwa....fakt faktem w poprzedniej ciazy dziecko w ogole nie roslo i serduszko nie biło...
Tydzień temu jak byłam u lekarza to maleństwa miały się dobrze, serduszka biły..wiec sytuacja wyglada inaczej...ale i tak jestem cala w nerwwach
do tego sama bo moj kochany 130km ode mnie..i tylko mu pisze co sie dzieje i nie mam do kogo sie przytulic
.