hej ja dzis musialam jechac do przychodni swojej bo zaczalam lekko krwawic- minimalnie- ale krew to krew...wlasnie wrocilismy...
ech dziewczyny masakra- nigdy nieprzypuszczalam ze ja sie tak bede bac

na badaniu wyszlo w zasadzie wszystko dobrze Groszek jest i serducho widzialam juz dosyc dobrze, krwawienie jest z macicy- ale w duzej odleglosci od Groszka wiec teoretycznie mu niezagraza zwlaszcza ze jest niewielkie...ale co najdziniejsze lekarka na usg dopatrzyla sie drugiego pecherzyka...mniejszego- i prawdopodbnie pustego- ale nie byla w stanie na 100% stwierdzic czy jest to pęcherzyk czy tez nie...jesli tak i jest pusty krwawienie moze byc spowodowane wlansie tym....ale i ewentualnoscia konfliktu serologicznego- dostalamzatem zastrzyk w dupe z antycialami rh i w poniedzialek do kontroli czyli 4.03, a mialam dopiero 8 isc.
dostalam tez magnez mam lykac 2 tabletki 2 razy dziennie...juz nie wiem co mam myslec czy jest dobrze czy zle czy co

do doopy;/ lekarka kazala na siebie uwazac i sie nieprzemeczac...
Gucha- ciesze sie ze u Ciebie jest w porzadku!!! i ze sie porzadnie Toba zajeli odpoczywaj duzo i uwazaj na siebie i Fasolke!
Witam nowe MAMUSIE i gratuluje
Paola- gratki z uwagi na piękne <3
Dona- ja bym poszla na bete hcg chyba...byc moze masz male stezenie hormonu w moczu- ale we krwi powinno byc wiecej. Okres sie moze spozniac - ale jesli to ciąza lepiej ja szybko potwierdzic i zglosisc sie do lekarza

Doskonale rozumiem Twoj strach przed zrobieniem testu- mialam to samo i tez przedluzalam w czasie jego zrobie - czlowiek sie boi wyniku...i to chyba nawet kazdego...ale zrob go! juz czas. trzymam kciuki!