Paulinek twoja córcia już 6 miesięcy szok, jak ten czas szybko leci
szatsa no to możemy sobie przybić piątkę, mój Kuba już jakiś tydzień robi sobie takie przerwy, że ani ja ani M nie śpimy. Ale o co chodzi, czemu on tak się budzi nie wiem. Zazdroszczę wyjazdu do Polski, no ja w sumie w styczniu wróciłam po 6 miesięcznym pobycie, ale już nie mogę się doczekać kiedy polecimy znowu - 12 lipca mamy bilety..tam jednak mi najlepiej...A w Anglii jesteście już na stałe czy planujecie powrót?
aniula u nas tak samo starszy ambitny i dąży do celu, który sobie obrał, a Kuba leniuszek jak sam nie zechce się uczył nowych umiejętności, to ni jak można go zachęcić.
Filip mnie wczoraj zaskoczył, chodzi dopiero od stycznia do szkoły, a wracając ze szkoły zaśpiewał mi piosenkę po angielsku :-)
Tulipania wszystkiego najlepszego dla Krzysia z okazji 5 miesiąca
Agnes wcale nie za mało przybrał Dawid, w pierwszych czterech miesiącach dziecko przybiera od 120g 225 g tygodniowo, w kolejnych już 90g-150g na tydzień, a półroczne 50g-80g tygodniowo. Także to tylko 5g...
My przełożyliśmy szczepienie, tym razem 26 marca i mam nadzieję, że już więcej nic nie wypadnie. Wczoraj byłam u lekarza z Kubusiem, bo sprawa z kupami przybrała inny obrót, doszedł śluz i to sporo, a w nocy jeszcze nam zwymiotował raz a porządnie...Okazało się, że to jakiś wirus go męczy...Dostał elektrolity na wszelki wypadek, dałam mu to takie mdłe, a on pił, aż się uszy trzęsły. Mówił, że 2-3 dni i powinno wszystko wrócić do normy. I dziś już widzę poprawę. do tej pory jedna kupa, a ostatnio było już z 3-4 i już nie zielona...
Na nowo próbujemy marchewki, wczoraj mu zmieszałam z mlekiem i o dziwo nawet zjadł, nie otwierał paszczy szeroko, ale coś powoli łapie.
A u nas znowu zimno, a raczej w dalszym ciągu. Tylko niedziela była wiosenna. Dziś mamy 5 stopni, ale mgła i potęguje uczucie chłodu, także przeprosiłam się znowu z cieplejszą kurtką i chłopaki tak samo

Byle do wiosny...
Spijam kawę, póki Księciunio śpi. Co noc mam przerwę od 2 do 4 wije się wierci, stęka, płacze...