Martoocha: U nas dzień zaczynamy od butli mleka (190 ml wody), po około 3 godzinach je kaszkę mleczno-ryżową, albo wielozbożową, czasem zamiast kaszki smażę mu jajecznicę na masełku i zajada z chlebkiem

Czasem są też naleśniki albo placuszki cynamonowe z jabłkiem, potem, po upływie 3-4 godzin je obiad. Gotuję codziennie zupkę na jakimś mięsie (królik, indyk, cielęcina, rybka), podaję ją na gęsto

, następnie jest jakiś owoc, albo budyń (generalnie coś na słodko)...i tu jak jest jeszcze wcześnie, to załapujemy się na jakieś kanapeczki z wędliną i serkiem bieluch, a jak już jest blisko czasu kąpania, to odpuszczamy kanapki i po kąpaniu dostaje butlę mleczka (190 ml wody) na dobranoc

Zazwyczaj jak jesteśmy na spacerze, to zachodzimy do piekarni po pieczywo, to kupuję mu bułkę maślaną i je ( to jest okres między kaszką a obiadem)...wtedy podaję po protu później obiad
Dziewczyny, chciałam poruszyć temat szczepień...teraz kolej na dawkę po 13 miesiącu, tj. różyczka, odra, świnka...i jak do tej pory szczepiłam i nie miałam jakoś wątpliwości, tak teraz jakoś się waham...Co sądzicie?, co robicie?Szczepicie?