żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Witam po chwilowej nieobecności no ale nie miałam neta bo byłam 3 dni u teściów.
U mnie coś chyba zaczynają się pojawiać lekkie mdłości dzisiaj jest mi tak nie dobrze teraz na wieczór że masakra.
No i te zaparcia mnie dobijają straszliwie się z nimi męczę jem jabłka piję i nic jak były tak są muszę chyba iść po coś do apteki.
U mnie coś chyba zaczynają się pojawiać lekkie mdłości dzisiaj jest mi tak nie dobrze teraz na wieczór że masakra.
No i te zaparcia mnie dobijają straszliwie się z nimi męczę jem jabłka piję i nic jak były tak są muszę chyba iść po coś do apteki.
widzę,że mdłości i zaparcia dopadają coraz więcej z nas. Mi na zaparcia pomaga laxinat ale biore go tylko co trzy dni lyzeczka bo ostrożnie trzeba z takimi rzeczami . Natomiast o mdłościach powiedziała mojemu lekarzowi dziś i wypisał mi czopki nazywają się Torecon czy cos ciężko go rozczytać a jeszcze nie wykupiłam recepty bo poczekam kilka dni zanim zacznę stosować bo spróbuję załagodzić je innymi sposobami. I te czopki stosuje się rano raz dziennie i mówił,że mdłości mijają,być może to dobry sposob na lepsze samopoczucie :-)