Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaraz muszę wziąć się za sprzątanie bo moje dziecko tak się stęskniło za swoimi zabawkami przez 2 tyg że wszystkie wyciągnął na środek salonu.
.I to myślę jest fajny kompromis, o ile da się stworzyć podwątekMam pomysł!
Może zróbmy po prostu podwątek do zdjęcia, badania USG, itd. Gdzie będziemy gratulować, odpowiadać na pytania itd..
Witam,
Tak czytam o tych porządkach, komentarzach i mam pytanie.
Jak na wątku "Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania..." po wizycie wkleję zdjęcie i będę mieć jakiś problem o którym napisze, to potem szukać odpowiedzi mam na głównym gdzie piszemy o wszystkim i póki pracuje nie jestem w stanie śledzić go na bieżąco? Super pomysł. Gratuluje. Od razu nasuwa się następne pytanie. To po co mam forum jeśli i tak potem mam szukać odpowiedzi, równie dobrze mogę poszukać w google?!
Przepraszam jeśli kogoś uraziłam, ale jestem na forum od 01.2009 i nigdy nie było problemu.
Co go grudniówek to dziękuje za upominanie, ze nie piszę tak gdzie trzeba i przypominaniu o tym i kasowaniu wiadomości jak ktoś się pomyli.