To nie przymus

Wiem, że ciężko jest prorokować, ale chciałam poznać Waszą opinie, żeby panikary z siebie nie robić.
Zjadłam na obiad pierogi ze smażoną cebulką i to było najgorsze co mogę zrobić. Czuję się tak okropnie, że ani leżeć, ani siedzieć...ciągle mi niedobrze.
Wiedziałyście, że niedobór potasu może powodować podwyższenie ciśnienia? Ja nie, ale już jestem bogatsza o tą wiedzę. Byłam u internistki po skierowania na badania i okazało się, że znowu górne ciśnienie mam 140. Z badań miesiąc temu wynikało,że mam bardzo niski potas, a prawdopodobnie po miesięcznych wymiotach wypłukałam go jeszcze bardziej i dlatego wzrost ciśnienia. Podobno potas bardzo się wypłukuje przy wymiotach czy biegunkach. Może przyda się Wam w przyszłości taka informacja.
La Mari ja mam pakiet w Luxmedzie i bardzo mnie zainteresowało to co napisałaś. Muszę mieć kartę ciążową założoną przez lekarza Luxmedu, tak? Tego akurat nie mam, ale da się zrobić. Wtedy jak prywatny ginekolog wypisze mi skierowanie np. na morfologię to mogę iść z nim bezpośrednio na badania pomijając internistę Luxmedu?
Koreczek, witaj. Napisz coś więcej, który to tydzień?