reklama

Październik 2013:)

Ja rowniez korzystajac z okazji pragne zlozyc wam zyczenia: Zdrowych,Spokojnych Swiat w gronie najblizszych. I do tych zyczen dolaczam duuuuuuuuzo ciepla,bo potrzebne jest w taka aure pogodowa ;-)

U mnie niestety swieta bez meza.Czeka na operacje we wroclawskim szpitalu - z daleka ode mnie :-( No ale mam nadzieje,ze szybko wroci do nas caly i zdrowy. Pozdrawiam was i wasze brzuszki.

reklama
Persefona oby maż szybko wrócił do zdrowia i do Was...!!

ja też chciałabym Wam życzyc Radosnych i Gorących Świąt !! *szkoda że 15cm śniegu za oknem ;/
wczoraj miałam pełno roboty i od 9 do 21 gości także lewo żyje...

Persefona trzymam kciuki za szybki powrót M do domu i do zdrowia.

Ja również pragnę Wam życzyć ciepłych, radosnych oraz Wesołych Świąt.

Mam mega lenia nic mi się nie chce wcinam bułeczkę z ziarnami i masełkiem. M siedzi na razie w kuchni gotuje obiadek a za niedługo idzie do pracy na 2 zmianę więc popołudnie i wieczór spędzam tylko z synkiem. Pewnie dzisiaj przesiedzimy w domku bo na dworze pochmurno i tylko 1 stopień no i pełno przymuleńcow na ulicach pijanych najaranych itd.

Ale tu dzisiaj straszliwa cisza.

Przespałam się pobawiłam z synkiem a teraz siedzę i się leniem sama nie wiedząc na co mam ochotę .... najgorsze że coś mnie ząb zaczyna boleć.
Nudy jak nie wiem co w tv nic dzisiaj niema na ogół zabijam nudę serialami a dzisiaj nic niema więc nie wiem co ja pocznę do 23 czekając na M.

Żabcia na pewno coś się znajdzie do pooglądania i zbicia czasu.

Moja córcia się właśnie kąpie. Potem łóżko i idziemy spać, bo padam na ryjek. Zgaga męczy strasznie. Chyba zadzwonię do lekarza by coś przepisał, bo nic nie pomaga :-(.

Niby kg nie rosną, ale za to brzusio tak :-). Jak to mój mówi - Fasolka chce willę, a nie małe mieszkanko.
Zdjęcia zacznę robić w 12tc to wrzucę focie.

żabcia ja też mam lenia. Byliśmy z synkiem dzisiaj na sankach, a później mnie energia życiowa opuściła. Do tego niby nie ma mdłości, ale jakoś tak mi ciągle lekko niedobrze...ani nie mogę tego stanu określi jako dobre samopoczucie, ani złe....
Dzisiaj spałam z synkiem do 9:) a jutro muszę wstać tak, żeby do 10.30 zdążyć oddać mocz do badania i już mi się nie chce:(
Dzisiaj jak siedziałam na podłodze moje dziecko dwa razy wskoczyło mi na barana:( i od tamtej pory coś mnie plecy, w dole, po lewej stronie bolą.

Ja dzisiaj oglądam ostatni odcinek Walking Dead....nie wiem czy ktoś ogląda, bo to raczej specyficzny serial. No i Gra o Tron znowu się zaczyna.

deli moja waga dzisiaj pokazała 1,5 kg na plusie...a jeszcze w środę miałam 0. Podejrzewam, że to jednak skutek zjedzenia prawie całego garnka sałatki jarzynowej i połowy blachy murzynka- niech żyje dieta cukrzycowa.

Persefona zdrówka dla męża.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jakoś dużo nie pojadłam bo w sumie mało co mi podchodziło.
Za to obżerałam się arbuzem zjadłam przez 2 dni takiego wielkiego :-)
Zaraz zjem tak na kolację Magnuma tylko zedrę z niego białą czekoladę bo mi nie podchodzi.
Coś mnie dzisiaj pobolewa brzuch ale troszkę się pogimnastykowałam bawiąc się z synkiem, a potem mieliśmy spokojną zabawę ten się wydurniał a ja robiłam zdjęcia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry