No to zaczynbam dlugi post
spanie z dzieckiem mam identyczne zdanie co
Kreatywna - sen rodzica jest rownie wazny- a i nie warto zapominac o tym ze oprocz rodzicami nadal jestemy kobieta i mezczyzna i swera intymna jest wazna- u nas to funkcjonowalo z pierwszym dzieckiem- od poczatku sapala w swoim lozeczku- ale ona byla bardzo spokojna i przesypaial prawie cala noc- nie wiem jak by sie potoczyl moj plan niespania z malenstwaem gdybym musiala sie do niej zrywac co 5 minut- wiec zapewne to tez sprawa indywidulana- tak czy siak polecam wam na te pierwsze miesiace tzw. łozeczko dostawne- bylo juz wklejanie na watku o zakupach- mozecie popatrzec

fajna praktryczna sprawa
Thakesis mądrze prawisz- instynkt wazna sprawa i nie ma co o nim zapominac ani umniejszac jego roli- zarowno podczas wychowania jak podczas przebiegu ciazy oraz samego porodu

ale tak jak pisza dziewczyny- normalnosc to pojecie wzgledne- najwazniejsze jest to zeby jakos sobie radzic- kazdy sposob znajdzie

tego sobie i wam zycze

co do przyduszenia dziecka- moze i tak bywa- ale jakoś sobie tego wyobrazic nie moge- sen przy dziecku jest tak specyficzny ze ja bym go nawet nazwala stanem czuwania

niby spisz a jednak nie
Co do porządku na forum mysle za czasem temt wychodzi tak spontanicznie ze mimowlnie wpisujemy go tutaj na głownym- ale moze warto go wtdy skopiowac i wrzucic na tamten watek- tam bedzie przejzysciejszy do znalezienia jelsi ktos bedzie chcial poczytac tylko o poropdzie?
laski czytam od ponad godziny od postu na stronie 210,,,,,chyba nie przeczytam tych 80 stron masakra! wybaczycie????