V
villandra8
Gość
Antiope bo się za pierwszym razem coś nie wgrało (może za długo się z postem bawiłam ;-)), ale już poprawiłam i zdjęcia już widać od razu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo ma takie wyczucie, że dzwoni przeważnie jak małego usypiam, albo chwilę później
A M nie ma czasu się tym nieszczęsnym lapkiem zająć, bo go właśnie do miasta na zakupy wysłałam.
)
stwierdził, że to od kompa lepsze 
od godziny 15 do 22 siedziałam w szpitalu i ogolnie odniosłam wrażenie jakby traktowali mnie jak małolatę... siedzieć nie mogę,z chodzeniem też problemy a oni stwierdzili że to powinno przejść...zapisali antybiotyk...a kolejki- masakra!!!!!!!! przy rejestracji jak byk napisane że kobiety w ciąży przyjmowane poza kolejnością a jak sie odezwałam że jestem w ciazy to wiara w kolejce myslałam że zaraz mnie zlinczuje... dopiero jak sie wkur...na maxa i wydarłam na nich morde to sie zamkneli... co za debilizm w tym kraju!!!!!!!
mam dośc po dzisiejszym dniu. a najlepsze było to że jak zobaczyli karte ciąży to wyskoczył lekarz do mnie że jak prywatnie chodze do ginekologa to dlaczego z takim czymś też prywatnie nie poszłam...co za chamstwo!!!!

Porażka. Mam nadzieję, ze ten antybiotyk Ci pomoże, bo nawet nie wyobrażam sobie tego bólu i dyskomfortu.