reklama

Październik 2013:)

koral-lody-koktajlowe-d9971_2_4824.jpg
Właśnie zjadłam duże lody Koral, te koktajlowe. Jak ja je uwielbiam, a teraz mnie mdli. Bleee.

Załączniki

• koral-lody-koktajlowe-d9971_2_4824.jpg
    koral-lody-koktajlowe-d9971_2_4824.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Sony bardzo mi przykro
Antiope to postresujemy się razem :) zawsze to rażniej, a o której masz?
Ja przestaje już mówić, ze coś mi przeszło już. Znów tuliłam kibelek :-(.

rany dziewczyny ale ja Wam współczuje tych mdłości i wymiotów... u mnie obyło się bez, tylko kilka razy mnie zemdliło ale tylko troszkę.
starsi ludzie to w ogóle jakaś porażka, jedna z Nas ładnie napisała (nie pamiętam, która), że czasu mają kupę a wszędzie się pchają i są pierwsi, porażka jakaś.
ja dzisiaj na obiad miałam zupę pomidorową z ryżem i prażone :) niestety nie mam pomysłu co zrobić na jutro...

Deli bardzo wam współczuję. Ja nie wymiotowałam ani razu. Szkoda że nie możecie ciąży przechodzić tak jak ja. Zero objawów. Teraz mnie lekko mdli ale to od nadmiaru słodyczy w lodach :-D

dobra z lekkiego obiadu nici....jednak wygrały frytki i camembert w panierce....totalna kapitulacja..a miało być lekko...no ale Groch zobaczył camemberta frytki i kazał kupic i na obiad sobie zaserwować...:P

reklama
Własnie doczytałąm Rajani- kochana mocno kciuki trzymam, ale musze Ci powiedziec ze się zdziwiłam myślałam ze do dziś się A odezwie...wiem ze potrzebujesz wsparcia ech:( no ale nie mysl o nim! teraz co innego jest wazne! Oliwka (jeśli będzie dziewczynka ) ma mieć zdrową mamusie i szczęsliwą a i ona ma być zdrowa i silna- już kawał baby z niej!

Sony
Deli
Antipoe
Wy jutro macie badania tak! ja juz kciuki zaciskam i czekam na relacje- kurde fajnie tak sie czeka na dobre wiwsxie od innych cezarowek:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry