Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sony bardzo mi przykro
Antiope to postresujemy się razem zawsze to rażniej, a o której masz?
Ja przestaje już mówić, ze coś mi przeszło już. Znów tuliłam kibelek :-(.
rany dziewczyny ale ja Wam współczuje tych mdłości i wymiotów... u mnie obyło się bez, tylko kilka razy mnie zemdliło ale tylko troszkę.
starsi ludzie to w ogóle jakaś porażka, jedna z Nas ładnie napisała (nie pamiętam, która), że czasu mają kupę a wszędzie się pchają i są pierwsi, porażka jakaś.
ja dzisiaj na obiad miałam zupę pomidorową z ryżem i prażone niestety nie mam pomysłu co zrobić na jutro...
Deli bardzo wam współczuję. Ja nie wymiotowałam ani razu. Szkoda że nie możecie ciąży przechodzić tak jak ja. Zero objawów. Teraz mnie lekko mdli ale to od nadmiaru słodyczy w lodach
dobra z lekkiego obiadu nici....jednak wygrały frytki i camembert w panierce....totalna kapitulacja..a miało być lekko...no ale Groch zobaczył camemberta frytki i kazał kupic i na obiad sobie zaserwować...
Własnie doczytałąm Rajani- kochana mocno kciuki trzymam, ale musze Ci powiedziec ze się zdziwiłam myślałam ze do dziś się A odezwie...wiem ze potrzebujesz wsparcia ech no ale nie mysl o nim! teraz co innego jest wazne! Oliwka (jeśli będzie dziewczynka ) ma mieć zdrową mamusie i szczęsliwą a i ona ma być zdrowa i silna- już kawał baby z niej!
Sony
Deli
Antipoe Wy jutro macie badania tak! ja juz kciuki zaciskam i czekam na relacje- kurde fajnie tak sie czeka na dobre wiwsxie od innych cezarowek