Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bosmanka - zapsialam sie na obydwa warsztaty , ja za genetyczne płaciłam 125 zl w LiM'ie i bylam zadowolona co prawda bez nagrania - w porównaniu z nfz które miałam w poniedzialek ... (usg trwalo moze 5 min?) lekarz byl tylko pod wrazeniem ze duze dziecko .
wróciłam z pracy i jestem wykończona. Głowa mi pęka i zatoki bolą.
A jeszcze któraś z Was pisałą o pomidorowej ostatnio i narobiła mi smaka , więc szybciutko nastawilam i czekam aż się ugotuje :-)
Bosmanka u nas to byla powtorka z przeziornosci bo za pierwszym razem tez nie chcial dac sie zmierzyc. Co do witamin to albo ja cos pokrecilam, alebo zle zrozumialam. Nie wiem jak z suplementacja, ale mi kazal odstawic te co bralam razem z kwasem foliowym. I poki co tyle, a czy bedzie koniecznosc brania dodatkowych wyjdzie w praniu. W pierwszej ciazy bralam tak samo i to samo.
O takie bralam Omnibionta Pronatal + DHA 60 + 60 tabletten online bestellen.
Chyba mi sie odpalil syndorm wicia gniazda...wywalilam wszystko z mojej przepastnej szafy i.....zakopalam sie pod stertą ubrań...masakra jakas- ale dzielnie zapakowalam 8 wrow ciuchow w ktorych w najblizszym czasie na milion procent nie wystąpie i do piwnicy!!!! szafa teraz świecie troche pustkami..ale za to na podłodze w sypialni i na łóżku stertu ubrań jeszcze lerzą jak nic jeszcze z 8 worów będzie...ale chwilowo nie mam mocy!
Grono pedagożek- to i ja się dołączę tyle że ja pedagog specjalny mam dwie specjalizacje - z resocjalizacji oraz oligofrenopedagogiki a no i jeszcze z terapii uzależnień
Bosmanka szaleńcu aleś postem poleciała genialny a co do kuriera..o 14 w szlafroku to lekka siara..chyba chociaz w sumie??? a kto mi zabroni
Co do witamin ja mysle ze lekarze dobieraja do pacjentki- kazdy ma inne zapotrzebowanie na witaminy- i tak jak Paulinek pisze w praniu z badan wychodzi czy brakuje jakichś witamin czy mikroelementow- wtedy sie uzupełnia suplementami lub /i w zbagaca diete np. tak mi sie bynajmniej wydaje...a w pierwszej ciazy ja bralam MATERNE chyba tak sie nazywało to
Ja sie tak czy siak musze uwinąć do przyszłego piatku z wielkimi porządkami - przez tą komunie cała zjeżdzają się goscie ...wypadałoby aby dom błyszczał...ale mam plan awaryjny jak sie nieuporam i nie będzie błyszczał to posypie go brokatem....będzie udawał że błyszczy
Die to Cię wzięło na porządki! Trzymam kciuki za finish sprzątania. Moja szafa jest w stanie kryzysu ... za każdym razem jak wszystko wyrzucę z szafy to w połowie stwierdzam że nie mam już siły ... a tak to marudze że nie mam w co sie ubrać , ciekawe tylko skąd tyle rzeczy u mnie Mój P tylko sie za głowę łapie jak to widzi pokonałam właśnie sterte prasowania Juuupi ! następną stertę niech sam prasuje . ;-)