Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A myślałam, że mój to przypadek beznadziejny, ale nie - nawet w najgorszych momentach nie okazywał się takim du... Myślisz, że on jeszcze może zmądrzeć? Ja na moim nie postawiłam kreski, kiedy robili to wszyscy wokół i teraz zbieram tego (pozytywne) plony...
a ja wiem co ona tam wcześniej macała??). Oczywiście nie ogólnikuję, ale się takie egzemplarze zdarzają i tych nie lubię.

Kochane tak w skrocie jutro popoludniu wyjde do domu. Dzis rano kialam cyto robiona z nerwow tak sie poplakalam ze szok. Lzy same mi lecialy. Jutro o 12 bede miala kolposkopie i napisalam w karcie ze zgadzam sie na badanie ale nie na pobranie wycinku. Moja doktorowa to aniol. Tak milo ze mna rozmawia z sercem. Uspokaja.
I pytalam sie czy ma opis usg powiedziala ze wszystko dostane ale pokazala i wywnioskowala ze dzidzia duza bo kosc udowa 12mm. Obwod glowki 27mm a brzusio prawie 95mm i wazy 100g :-) tez jak klade rece na brzusiu czuje jakies merdanie fajne ale nie mowie na sto procent ze to dzidzia.
Rano dostane jeszcze zastrzyk w pupe taki zeby dzidzia podczas badania byla bezpieczna.
Caly dzien sama siedze i nudze sie... A milczy i mam dosc.
Co do imienia Oliwia tak chce dac corci :-)
..dla oprzytomnienia!
.