reklama

Październik 2013:)

[FONT=&amp]Landrynka[/FONT] dzięki za pyszne śniadanko. :-)

[FONT=&amp]U mnie to jeszcze trochę chyba minie zanim zacznę nosić ciążowe ciuszki, bo brzuszka to praktycznie w ogóle jeszcze nie widać, więc myślę, że w swoich normalnych ciuchach spokojnie jeszcze oblecę miesiąc czy dwa.

nnatalie ja też wolałabym mieszkanko w deweloperskim. Jak patrzę na ceny, które podałaś, to trochę zazdrosna jestem, bo u nas za trzy pokoje to by trzeba ze dwa razy tyle dać.
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
Pomijajac dziewczyny ktore maja ciaze zagrozone i musza lezec ew duzo odpoczywac, nie widze nic zlego w myciu okien. Byle w swoim tempie i przy uzyciu drabinki wcale nie trzeba sie naciagac (kwestia techniki). Moje wypucowalam w sobote. Ale decyzja nalezy do was. Bo mnie sie jednak wydaje ze nie jestesmy niepelnosprawne;-)

Tez lubie Mohito, zagladam tam zawsze jak jestem w PL.

Milego dnia:-)

Cześć dziewczynki. Ja dzisiaj pospałam do 10, przed chwilą skończyłam pić kawkę na tarasie w samym sweterku i jest bosko :) uwielbiam wiosnę :) zaraz idę zjeść śniadanko i wziąć witaminki. Jak nie wezmę przy śniadaniu to potem mi z głowy wylatuje. Generalne porządki czas zacząć, więc pranie już się pierze, jedne już się suszy na dworku, pościel wietrzy, okna na szczęście umyte, ale jeszcze dużo czasu mi to zajmie, więc mam nadzieję, że nie zniknie mój entuzjazm. Ogólnie jest tragedia w naszym pokoju, taki bałagan, że szok.
Ja kupiłam sobie w MOHITO fajną ramoneskę zimą jeszcze przed ciążą i byłam przeszczęśliwa, że udało mi się zaoszczędzić (bo niecałe 200zł po przecenie), ale już coraz ciężej się dopiąć i się wkurzam. Najwyżej jakąś lekką kurteczkę będę zmuszona kupić. Co do spodni to na szczęście większość mam zapinanych pod brzuchem...

ja posprzatalam balkon powiesilam pranie....teraz sie pierze nastepne a ja chwilowo jestem bez sil...

co do mycia okien- u nas od okien zawsze byl i jest mąż- wiec ja sie nie tykam- w sobote slicznie pomyl okna wiec my juz na wiosne przez czyste patzrymy - a jest na co popatrzec:)

wlasnie patrzylam za zestawami poscielowymi do dzieciecych łóżeczek...i jakas masakra..te co mi sie podobaja to nie wiem jak je dostac, albo są niedokupienia, albo juz wycofane i nie ma ich w aktualnej ofercie ;/ bez sensu....wiem ze to duzo czasu jeszcze ale tak sobie ogladalm sliczne posciele i sie tylko zmartwilam no :(

Okno jedno umyłam, nie będę szarżować i drugie jutro umyję. Potem jeszcze dwa zostaną:-) Emka zagonię do ściągania i zawieszania firanek, bo to jednak ręce cały czas w górze są. Od razu się lepiej z sypialni przez okno na świat patrzy.

landrynka odpocznij troche po prasowaniu bo to jednak praca rok jest i lepiej się nie przemęczać.

sonysony firanki koniecznie niech zawiesza Twój mężczyzna :)

Mi okna w pokoju mama przetarła i są czyste, ale aż mnie ręce świerzbią zeby zrobić coś samemu ;)

die_perle
to ja tak patrze za tym wózkiem o którym Ci pisałam;) Moj zrobił na początku awanture że tyle pieniędzy, ale chyba sam poczytał że wywrotny i ciężki i przyznał mi racje:) Szukam w polsce, niemczech i uk i gdzie bedzie lepsza cena tam kupimy :)

Kobietki które chcą iść do szkoły rodzenia.. kiedy się tam wybieracie?

reklama
No to fajnie. Moja koleżanka ma na listopada, ale ona pewnie z mężem będzie chodzić, więc wychodzi na to, że jednak sama musiałabym na to chodzić, a szczerze mówiąc żadna frajda z chodzenia samej. Moja przyjaciółka chodziła i gdyby nie mąż to nic by się szkoła rodzenia przy samym porodzie nie przydała, bo cała wiedza wyparowała z głowy. Muszę spojrzeć jaki program ma ta szkoła do zaoferowania, ale z tego co wiem to z opieki nad noworodkiem była kąpiel i porady laktacyjne. Jakby były zajęcia z chustowania, pierwszej pomocy to pewnie bym poszła. I tak nic do roboty nie mam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry