Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mysle ze podfora tworzy administrator ale tez sie na tym nie znam...
Ja dostalam dzis potwierdzenie pozytywnego wyniku z badania moczu wiec sie ciesze maz spytal czy w koncu uwierze ale ja dalej taka niedowierzajaca
Gratuluje ja dziś się odważyłam zrobić siebie suwaczek ciążowy tak poza tym to od rana nie odchodzę o toalety odpadły mnie mdłości... Czuje się kiepsko, ale przynajmniej czuje że jestem w ciąży
hej dziewczyny, jestem z sierpniowek i jestem w szoku ze juz pazdziernikowe dzidzie wija gniazdka ^^ szybko czas leci
uwazajcie na siebie, dbajcie i chuchajcie - ciaza to nie choroba, ale tez nie wolno byc zbyt frywolnym (teraz to juz wiem heh)
Lusia ale Ci zazdroszczę, że mogłaś zrobić sobie test... ja nie mam tu możliwości kupienia a chciałabym sprawdzić czy wszystko gra. Zreszta chciałabym mieć też jakaś pamiątkę, a taki pozytywny test to fajna pamiątka może jak wrócę do domu to sobie jeszcze kupię i zrobię.