deli80
mama Oliwii i Maksymilian
Perle, a co ja ci poradzę, że teściowa akurat to dziś na obiadek zrobiła :-), a wieczorkiem już 4 dzień z rzędu kiełbaska z rusztu mniam mniam mniam
Super, ze córcia już w domu
Moja dziś po przedszkolu jak zaczęła to myślałam, ze zostawię i pójdę sobie. Zamiast na plac zabaw to przyszłam do domu, bo stwierdziłam, ze się nie da. Stawiam na to, ze nie spała dzisiaj i jest marudna.
Ależ dziś piękny słoneczny dzień, a ze mnie się leje. Ciekawe co będzie latem ehhhh
Super, ze córcia już w domu
Moja dziś po przedszkolu jak zaczęła to myślałam, ze zostawię i pójdę sobie. Zamiast na plac zabaw to przyszłam do domu, bo stwierdziłam, ze się nie da. Stawiam na to, ze nie spała dzisiaj i jest marudna.
Ależ dziś piękny słoneczny dzień, a ze mnie się leje. Ciekawe co będzie latem ehhhh
Dojazd do obu tych dzielnic na 45-minutowe zajęcia nie wchodzi dla mnie w grę, z kolei takie smętne pływanie samej od jednego końca do drugiego strasznie mnie nudzi... Najchętniej zapisałabym się na jakieś fajne zajęcia (głównie interesuje mnie Mokotów, Ursynów, Śródmieście, Ochota) z innymi ciężarnymi, przynajmniej w przebieralni byłoby o czym pogadać ;-)Muszę coś zacząć robić, gin wczoraj dała pozwolenie, a moja rwa kulszowa już teraz mocno mnie męczy, nie chcę myśleć co będzie, np. za 3 miesiące z dużym brzuchem, za to bez żadnego wysiłku fizycznego, rozciągania, itp...