nnatalie04
Fanka BB :)
deli chciał wywiesc mnie do nowej zelandii bo tam ponoć zupełnie inny system (brat mu powiedział, czytał ze tam tak super) ale ja tak daleko nie wyjadę.. Ja np chciałabym do Kalifornii to gdzie stany najgorsze na świecie sami wymyślili terroryzm bla bla bla... No i dlatego jest miedzy nami jak jest... Tematów w których sie zgadzamy jest mało ;/ dlatego mecze sie z nim:/ jemu przeszkadza to ze chce mamę zabrać na usg żeby małżeństwa zobaczyła, bo to jest wpieprzanie sie jej w nasze życie... A nie bierze po uwagę tego ze ona ciagle ze mną siedzi i zajmuje sie mną jak nie mogę sama w szpitalu ona ze mną siedziała ciagle a on dochody ze wpieprza sie... Rozumiem ze w łóżku spać w trójkę nie będziemy i my mamy mieć swoją rodzine ale nie chce wykluczać mojej rodziny z tego wszystkiego... Wczoraj był zły jak małe sie ruszaly i on ciagle rękę na brzuchu zawolalam siore żeby pokazać i foch:/
martocha no wkurzajace jest to bo pies mojego kuzyna jest Toska. A moja córeczka bedzie Antosia czyli tez Toska... No ale cóż...
martocha no wkurzajace jest to bo pies mojego kuzyna jest Toska. A moja córeczka bedzie Antosia czyli tez Toska... No ale cóż...