Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
koreczek - ale ja tępaDD Przeczytałam co chciałam..eh .wybacz :* Ale życzenia szczere i na miejscu :* A którego sierpnia? ja 20 2 rocznica! tulipania - no na 12:30 mam w Poradni Genetycznej jutro. Nie wiem czy będę czekać,czy od razu... Się okaże.. Trzymam kciuki za Ciebie i za Rajani jutro! Swoją wizytę mam dopiero w środę.. landrynka - a dzisiaj możesz mieć kiepściejszy dzień A co! :* buziaki dla Ciebie :*
lussia tobie i malenstwu zyczymy wspanialych i mega cudownych kolejnych 20;-)
die w czwartek mam wizyte i polowkowe, juz zaczynam sie denerwowac ale nie moge sie tez doczekac kiedy zobacze mojego malentasa i mam nadzieje, ze okaze sie czy w brzuszku fika lidka czy franek:-)
Pietrucha, Tulipania i Rajani trzymam mocno kciuki za jutrzejsze wizyty
Koreczek gratulacje.
Lusia, Osa jak ten czas leci. Gratki dla was i malenstw.
Dzieki wam zauwazylam ze i umnie na suwaczku zrobil sie 20 tydzien. No ladnie zaczynamy przekraczac magiczna cyfre.
No to sie przyznam ze odwalilam dzis maniane i w zwiazku z wolnym dniem przechodzilismy z pierworodnym caly dzein w pizamach. A to wszystko dzieki popapranej pogodzie i mezowi, ktory niestety musial dzis pracowac. A co tam juz zapomnialam jakie to fajne.
Paulinek racja GRATULACJE:-)
ale ten czas ucieka a ledwo co modliłam się o koniec I trymestru
Dziewczyny kciuki za jutrzejsze wizyty Ja połówkowe będę mieć w połowie czerwca na usg 3D w pierwszej ciąży też je tak robiłam ok 23-25tc bo wtedy to podobno najlepszy czas ale jakoś sie nie stresuję
Die a pewnie ze bede oblewac, niech tylko A wroci z pracy. Postawie soczek i ciasto z kremem w ktorym przemycilam troche amaretto;-)
Faktycznie od jutra z gorki i jakos mnie to zaczyna przerazac. Teraz dla odmiany ja bede swirowac jak tylko zacznie sie 30 tydzien zblizac.:-(