Wróciłam... do tego zakupy zaliczyłam... przez FB

a co tam... wiecej juz nie kupujemy lista zamkniata na wydawanie reszty... zostało juz nieduzo...
Wszystko na zakupowym opisane.
Wypad nad morze udany. szkoda tylko ze morze pod granice irlandzka uciekło. Wiatr wiał... siedziałam na kocu, w bluzie i przykryta do tego recznikiem

ale było fajnie.
Deli super Oliwka sie przygotowuje na braciszka...
U mnie tez nie wiadomo skad bóle. Jak coś złapie to juz lipa. Do pażdziernika wytrzymamy.
Lepiej o niekórych zakupach nie mówić facetom... moga nie zrozumieć. Lepiej postawic przed faktem dokonanym.
Ja dzisiejsze zakupy odrazu pokazałam... i pyta sie a jak porównanie w cenach? I czy cos zaoszczedzilam..
Oczywiscie ze mase kasy... ale do tego sie pyta czy duzo jeszcze tego ... a ja ze juz wszystkie prawie ubranka...
wiec mowi a bierz... bedzie z głowy..
Po cyku najlepsze wyznania wychadza i takie prawdziwe... dobrze ze twoj tak mocno was kocha...
Nataliee taka matke to... znasz moje zdanie na takie wyrodne.
Jak moze zostawic dziecko w domu samo.
Fajne zakupy ale chetnie tez poogladam

)
aniula99 miłego wyjazdu

) czekamy na super zdjecia
lussia ucz sie ucz... juz nieduzo zostało. trzymam kciuki za wizyty.
Antiope potem to ja juz babcia bede

za te pare lat... taka młoda to ja nie jestem

) ale zawsze ty kochana mozesz panne do kompletu... a ciocia bedzie kiecki wysylac z uk

P
gratlacje półmetku... teraz juz a górki
dzaga odpoczywaj

dobrze ze podróz była ok.
martoocha mnie sie wogole nic nie chce, dobrze ze P. pomaga we wszystkim. fajny link... dobre informacje
rajani buziaki wylaz spod tej kołdry......
Osa super spedzilas wieczór

czasami potrzebna taka odskocznia.
Karoola gdyby ci zjadlo odowiedz zawsze sie cos zasejwuje... mozna przynajmniej czesc odtworzyc.
szczeguły kiedys Vilandra podawała, ja malo informatyczna jestem.
troche tu bylo o tej grze o tron... moze i ja obejrze... skoro tak zachwalacie. najpierw housa... moje seriale juz sie pokonczyly... maja tzw przerwe pomiedzy sezonami.
żaba nie przemeczaj sie.. jutro ske ci wysle... kontrole musze miec czy obys za duzo nie dzwigala
perle... zabiore na carboota

a co tam.. nawet ci dam funta na zabawke

Powiem wam ze za funta Mat czesto reklamowe zabawek targa do domu...
Ładnie nadrobiłas

)
Przeboje z gównem git

hehe
co do ilosci butelek to tez mysle ze 2 powinny ci wystarczyc. ja rowniez 2 zakupilam
agnieszkaala to trzymam kciukasy za wizyte...
ewelinkowska narobilas sie to teraz czas na odpoczynek...
dobrnełam do końca... dzis na raty

)
Miłej nocy dla wszystkich