bosmanka...no ładny ten strój, ale cena...hm jak na jeden wypad...ja pewnie będę się odkrywać, bo dziecko co chwilę będzie chciało moczyć się w wodzie, więc siłą rzeczy będę...takie tankini widziałam ostatnio za 60zł, ale było ostatnie i nie mój rozmiar
niewidzialna witaj
deli u nas na rowerek wychodzi tylko mój mąż z synem, bo on tak pędzie, że trzeba biegać za nim.
Ceny nad morzem...ja 3 lata temu upolowałam perełkę i łącznie z Patrykiem płacimy zawsze 120zł...mieszkamy przy samej plaży...mamy pokój na parterze i jemy śniadanie patrząc nad morze...z ogródka jest wyjście od razu na promenadę. Jak nie zamknę okna to szum można słychać w pokoju bezbłędnie.
Sarbinowo - Kwatery Prywatne "Azak" w Sarbinowie, wczasy nad morzem w Sarbinowie. Sarbinowo Zaprasza
Kobieta ma trzy domy. Ten pierwszy w galerii to właśnie nasz przy plaży. Idealne miejsce z dzieckiem.
Gardło ja też płukam wodą z solą..ale jak miałam wirusówkę to niestety nic nie pomagało.
Szkoła rodzenia ja u siebie płaciłam i byłam mega niezadowolona...same pierdoły opowiadali, sama mogłam sobie to wyczytać. Zajęcia z karmienia piersią...co z tego, że kobieta się nagadała jak i tak zapomniałam po porodzie z nerwów co i jak

W połowie dostałam zwrot pieniędzy za resztę lekcji i wypisałam się, bo strata pieniędzy. W każdym poradniku to samo napiszą. A takie ćwiczenia jak kąpiel dziecka czy inne bzdetki to naprawdę na nic (wg mnie), bo i tak później sama na instynkt robiłam, a nie odtwarzałam jak to było. Chyba każda z nas będzie widziała i bez lekcji jak podnieść dziecko czy włożyć je do wanienki.
W ramach mojego pecha dzisiaj na placu zabaw trafiliśmy na dziecko z ospą wietrzną...zobaczyłam to trochę późno

oczywiście zabrałam Patryka, ale o niczym innym teraz nie myślę ...nie szczęści mi się jakoś ostatnio w kwestiach zdrowotnych, więc ogarnia mnie przerażenie na samą myśl o ospie czy półpaścu.
Zapomniałam się pochwalić, że na genetycznym dziewczynka potwierdzona. Co ciekawe dowiedziałam się, że mierzenie przepływów nie ma zadnego sensu. Na moją prośbę lekarz zrobił bez problemu, ale powiedział, że takie jednorazowe badania nie mają żadnej wartości diagnostycznej. Wcześniej mówił mi też to mój lekarz prowadzący, więc coś chyba w tym jest.
Zaliczyłam dzisiaj z synem 3 godzinny wypad i padam na twarz.