Villandra ja bym nie wytrzymała z poznaniem płci do poroduzwłaszcza przy drugim dziecku. Ja z tych niecierpliwych. A próbowałam niesprzątać,ale kończyło się na tym, że Itak ja musiałam sprzątać bo nikomu to nieprzeszkadzało.
Deli dalej Cię męczą bóle brzucha czy co się dzieje?
Wojniczanka super, że z maluszkiem wszystko ok.
Ewelinkowska te poglądy mnie rozwalają. Moja teściowa mnieteż wyśmiała jak zobaczyła wczoraj, że kupiłam pampersy bo przecież to jeszcze3 miesięce.
Dżaga mi też włosy wypadają, ale po zastosowaniu szamponu złopianu jest troche lepiej.
Rajani, ale masz dobrze z mamą. Ja mieszkam blisko teścioweji tylko raz wzięła Alę do siebie jak ja byłam w szpitalu w tej ciąży i tylkodlatego, że M postawił ją przed faktem dokonanym. Moja się nie kwapi do spaniaz Alą chodź jak przyjeżdża szwagier z rodziną to z wnukiem chętnie śpi.faceci to dupki więc się nie warto nimi przejmować. Abrzusia mamy śliczne bo w nich Rosną nasze skarby! Mój też patrzy na inne iczasem komentuje, że jakie laski,ale tacy już są faceci.
Antiopie mój M miał większe doświadczenie w opiece naddziećmi niż ja i mi to odpowiadało jak podpowiadał mi jak co należy robić.
Natalie moja teściowa próbowała się wtrącać, ale jąochrzaniłam kilka razy i mam spokój. Ja jestem wyrodną matką bo mam w domu19-20stopni, a nie 25 bo tak najlepiej i najzdrowiej.
Osa współczuje choroby synka. Dużo zdrówka i szybkiegopowrotu do zdrowia!!!
Aniula zdrówka dla Ciebie i córci.
Co do rodzyneczki to ja chciałam kupić u tego sprzedawcy,alekontakt emailowy żaden, na odp czekałam 3 dni i dałam sobie spokój i kupiłam uinnego.
Ja ostatnio w nocy źle sypiam. To mnie boli miednica, to nogi puchną i bolą, to siku się chce, to duszno i budze sie co chwile. W rezultacie śpie 3-4godziny i już o 17 padam.