Witajcie kobietki. U mnie też dziś latany dzień. Zrobiłam 3 prania, narwałam malin na dżemik i wiśni na winko

Łobuziak mój dwuletni szaleje - jak codzień

a córa się chodzi i pyta czy pomaluję jej paznokcie - och te baby

osa_24 ja wczoraj byłam na ohydnym teście glukozowym. Bleeeee. Jeszcze przed snem odbijał mi się ten cukier
pietrucha dobrze, że myślicie pozytywnie. Staś na pewno na was patrzy z góry. Dobrze,że się do nas odezwałaś.Ściskam
Rajani na przeziębienie jest specjalny syrop dla ciężarnych - *spam*.
aniula99 lewatywa nie jest obowiązkowa, a golenie krocza-raczej tak,bo to w razie nacinania.Położna jednak robi to bardzo szybko i sprawnie.Nie ma dyskomfortu.Przynajmniej w moim przypadku tak było.
joanna153 ja też łykam żelazo.Miałam poczatkowo Femibion vita fer - niestety jest akcja,że brakło w hurtowniach,więc przepisała mi ginka jakieś inne, po którym okropnie się czułam.Teraz biorę Femiferal i dowiem się we wtorek na wizycie czy skutkuje.
ewelinkowska najlepsze życzenia!
die perle ależ zakupów narobiła... Uważaj kobieto,bo teraz dźwiganie może narobić szkody.U mnie takie dźwiganie z synalem spowodowało skracanie szyjki i leżenie od 26 tyg :/
zabka u mnie też było od razu 75g glukozy ale rozlane na dwa kubeczki jednorazowe :/
Tak tu wcześniej mało zaglądałam przez tą naukę,że zapomniałam pochwalić się, iż na połówkowym USG pokazały nam się klejnoty, więc będzie
SYNUŚ - Marcel 
Co do kombinezonów - udało mi się w lumpku wyhaczyć taki misiowaty 0-3miesięcy

Słodki jest i na pewno się przyda

Ja studniówkę miałam 9 dni temu.Też nie zauwazyłam

A co do zwolnienia - ja mam je w KRUSie.I jestem na nich wściekła

.Przysłali mi dziś informację,że mi nie wypłacą,bo mam nie opłaconą składkę za III kwartał (gdzie płatność jest do osatatniego lipca,a zwolnienie mam do 20.!).Chamy jedne!