hej, hej
witam się we wtorkowy poranek, u nas zapowiada się dziś upalny dzień...
deli- 3.10? normalnie przesadziłaś :-) a kombinezony szkoda. Ja się właśnie zastanawiała ostatnio jaki rozmiar kombinezonu kupować, bo u mnie termin na końcówkę października wiec właściwie prawie zima już będzie
ewelinkowska- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-) zdrowia, szczęścia, radości i aby dzisiejszy dzień (i nie tylko dzisiejszy) był bardzo udany. Za okazji twoich urodzin zjadłam właśnie kawałeczek przedśniadaniowego czekoladowego batonika
witam się we wtorkowy poranek, u nas zapowiada się dziś upalny dzień...
deli- 3.10? normalnie przesadziłaś :-) a kombinezony szkoda. Ja się właśnie zastanawiała ostatnio jaki rozmiar kombinezonu kupować, bo u mnie termin na końcówkę października wiec właściwie prawie zima już będzie

ewelinkowska- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-) zdrowia, szczęścia, radości i aby dzisiejszy dzień (i nie tylko dzisiejszy) był bardzo udany. Za okazji twoich urodzin zjadłam właśnie kawałeczek przedśniadaniowego czekoladowego batonika

brata poprosiłam, żeby mi wiśnię oberwał, bo jest za wysoka, z mniejszą dałam wczoraj radę. Nie chce mi się, tym bardziej, że potem trzeba coś z tym zrobić. Macie jakieś pomysły? Szczególnie interesują mnie pomysły na porzeczki...
!
I to już nie delikatne kopniaczki a rozpychanie się. Lubię to... na razie pewnie ;-)

) i kupił mi do pracy maliny, nektarynki, świeże bułeczki i wiejską szyneczkę i oczywiście dodał "widzisz jaki ja dobry jestem" a ja mówię "no jesteś, szkoda tylko że nie codziennie
Ale nie o tym, tak sobie siedzę, a maleństwo fika, aż cały brzuch się rusza. Che che. Fajne. Też tak macie?