Hej ho

Ja dzis znowu śpiąca ale to wynik tego ze wczoraj siedzialam do 1i gadalam na skype z S... Potem o 4standardowo na siusiu i pobudka koło 8bo moja siostra susza włosy przy otwartych drzwiach w łazience a ja mam pokoj zaraz przy łazience :/
Moje małe wczoraj wieczorem tak wariowaly ze aż sie przestraszylam co tak sie dzieje... Na koniec skończyło sie czkawką którejś z panien

Dzis była wizyta poloznej... Porozmawialysmy o laktacji i o karmieniu dwóch maluszkow naraz ze to najlepszy sposób

Fasolke polecala taka większa kupić do karmienia bo przy dwóch będzie wygodniej.
Zjadłam kawałek karpatki i zieeewam strasznie. Zaraz kawke sobie zrobię ale pewnie i tak padne przed lub po obiedzie
Sony wow gratuluje wygranej!!!

ja jedyne co wygrałam to na balu gimnazjalnym telewizor

ale jakby. Teraz wygrała wózek bliźniaczy taki jak chce to normalnie orgazm ze szczęścia
Aniula ale fajnie Ci

wypoczywass sobie (chociaż ja tez ale wolałabym na łonie natury gdzieś tak jak Ty)
3bit mniam pycha

uwielbiam- podziel sie

Super ze dziewczynka sie potwierdziła

musimy trzymać poziom na liście

ja z moczem ciagle problem leukocyty ciagle podwyższone:/
Villa gratki dla koleżanki

u mnie w tym tygodniu urodziła kuzynka syna ale mamy kiepski kontakt więc nawet nie wiem jak mały ma ma imię:/ 15 urodziła mama mojego ucznia (córeczkę Lene) no i żona kuzyna S tez urodziła córeczkę w tym miesiącu
A Ty nie przemeczaj sie za duzo bo juz coraz bliżej porodu i coraz ciężej Ci będzie. Więc wiecej odpoczynku!!!
Pannacota ale z Ciebie ranny ptaszek

ja kawę walne sobie za chwile
No i reklamują te chipsy i mi zrobili ochotę kurde noooo
Dzaga może faktycznie lepiej autkiem podjechać a na spacer wybrać sie troche pózniej jak nie będzie juz takiej duchoty, żebyś tfu tfu nie zaslabla.
Deli no Twoja corcia ma ful energii a mamusia juz troche mniej:/ dzis odpoczywaj jak najwiecej!! Mam nadzieje ze juz tak nie boli dzis i jest ok:*
Co do pracy to szkoda słów... Maja Twoj adres, chca telefon to niech przyjadą bo l4 nie masz ze swojego widzimisia... Ja miałabym ich w nosie i bym powiedziała ze niech ktoś przyjedzie bo Ty z łóżka sie nie możesz ruszać.
Iguana30 ale duża juz ta Twoja corcia

dobrze ze z malutka wszystko wporzadku. Co do hemoglobiny to sok z buraków

ja robię sobie sama i do buraków dodaje np jabłko i kiwi i w tedy sok jest bardzo dobry i chętnie go pije no sama bardzo niska miałam hemoglobine... Wymiotow wspolczuje... Ja odpukac od kilku tygodni mam juz spokój i nie tule sie do kibelka. Mam nadzieje ze pobyt w szpitalu będzie zbędny ! Ehhh faceci czasem sa tragiczni- zamiast pocieszyć i powiedzieć coś miłego dolina człowieka nosz kuzwa:/ nie denerwuj sie :*
Nula ja pomimo listy pewnie dzwonilabym jeszcze do S czy to ma byc takie czy takie
Agnieszkala tez oglądaliśmy ten film

moj S jak zwykle powiedział ze moglbh byc lepszy ale mnie sie podobal

moja mama zawsze robiła kompoty i soki ale teraz juz nie ma czasu ani siły a ja no cóż... Muszę leżeć na tyłku więc nie robię nic z takich rzeczy:/ ale za rok juz napewno tak

Kamea ja zazwyczaj zasypam na prawym boku i Antosia mnie trzaska ze jej nie wygodnie, klade sie na lewa stronę do Marysia robi to samo no i jak tu sie wyspać? Niby nie mam problemu ze snem ale potem mam wyrzuty sumienia ze dusze jedna a potem następna noc dusze druga

Powodzenia na wizycie!!
Die hahaha no jak mogłas nie dać pipce jedzenia!! A ze głodna była chciała skonsumowac Ciebie
Co do prania to ka tez nie pralabym w zwykłych poroszkach ciuszkow bo dorośli potrafią miec uczulenie a co dopiero dzieciaczki...
Co do golenia to ja mam ciemne i mocne włosy więc dlatego wosk lub czasem depilator

ale najgorszy pierwszy raz i powiem Ci ze wole sama sobie zrobić nic oddać sie w ręce siostry-kosmetyczki- bo bardziej mnie to boli

wole sama sie sobą zając

Taka kreska mi tez sie właśnie marzy i tez po porodzie chce sobie zrobić

dokładnie taka jak pokazalam na zdjęciu bo najlepiej sie czuje i tak jak ty robię teraz eyelinerem i mam w sumie dobry sposób ale zajmuje to troche czasu

teraz chce kupić dobry eyeliner w pisaku bo sztywniekszy jest niż pedzelek i linie bardziej proste kreski powinny wyjść(a nie ze latam z patyczkiem do uszu i poprawiam) no i nie ciapie sie rzes dodatkowo co potem utrudnia mi wyszczotkowanie ładne rzes tuszem
Antiope wspolczuje śmierci cioci. Ale dobrze ze masz z nia wiele miłych wspomnień i zawsze bedziesz ja pamiętać jako kochana i radosna osobę :*
Przyjmij moje kondolencje
Joanna153 no to remont pełna para ! Ale po remoncie będzie duzo zadowolenia z efektów

tak więc 3mam kciuki zeby poszło szybko i sprawnie i po waszej myśli
Aaaaaa lecicie dzis z postami ze nie ogarniam