Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Klucza mi nie zostawili, a że stwierdziłam, że na darmo nie przeszłam taki kawał to zaczęłam wspinać się po płocie hehe W koło pełno bloków, więc ludzie który siedzieli w oknach mieli ubaw widząc babę z brzuchem skaczącą przez płot 
Jak nie dzisiaj, to jutro na pewno najważniejsza część będzie skończona. Die, fakt, cegiełki ładne, a spodobały się szczególnie myszkom.
:-( Zadzwoniłam do męża i prawie się popłakałam... Do tego doszło jeszcze to, ze on teraz tak rzadko w domu :-( No kurcze siedzę sama jak tak pipa w czterech ścianach. Co z tego, ze czasem się wyrwę na zakupki, do koleżanki, ale jego mi brakuje...
i jeszcze mnie zaprosili na jutro na pierożki z jagodami :-)

Kręcę tym kluczykiem, ruszam kierownicą a tu nic! W aucie chyba ze 100 stopni, ja już mokra i
wiona i dzwonię do męża prawie z płaczem: że kierownica się zablokowała, że nie mogę, ze gorącą i niech sam sobie robi zakupy jak wróci o 21! No, ale w końcu się udało
:-) Pojechałam, zrobiłam zakupy i taki mnie głód złapał, ze już w aucie pałaszowałam 

ehhh