Antiope - ja miałam GBS za darmo!!! Mało tego - wcześniej nieświadomie zrobiłam sobie prywatnie GBS (skierowanie od prywatnej gin), a za 2dni poszłam z wymazem od Państwowej Gin, kiedy wróciłam do niej z wynikiem i przyznałam, że niepotrzebnie brałam od niej skierowanie to ta do mnie - "Dobrze, dobrze - przynajmniej się potwierdziło i wiemy na pewno, że trzeba działać" Czujecie to? czasami sama mnie zaskakuje, bo pierwszy raz spotykam się z takim podejściem do pacjenta przez lekarza na NFZ...
A tak nawiasem mówiąc to uważam, że KAŻDA kobieta powinna mieć to badanie ZA DARMO - bo na co idą w takim razie nasze składki?!
Joanna - Ty się nie zastanawiaj, nie martw i nie dręcz tylko pakuj walizki i do rodziców, skoro i tak Twojego w domu nie ma... Szybciej i milej zleci Ci czas :-)
Rajani super wieści, bardzo mnie cieszą;-)
Villandra Tobie to medal się należy za tak dokładne odpisywanie każdemu - jak Ty to robisz Kobito?

No i ja jednak Wrocław - Borowska, bo tam i sprzęt i lekarze - od położników zaczynając, przez onkologów do endokrynologów i pediatrów

Choć szpital w Opolu ma podobno bardzo dobre to jednak większość lekarzy polecało mi Borowską...
Paulinek faktycznie w PL nie można mieć pomalowanych paznokci - kiedy wieźli mnie już na łóżku na operację to dosłownie przed drzwiami sali operacyjnej pielęgniarka zapytał czy nie mam nic na paznokciach? A co jakbym miała? Rychło w czas... W każdym razie -= tydzień temu ściągnęłam żel, bo nie wiadomo jak będzie...