reklama

Październik 2014

reklama
Podziwiam Was z tym szyciem :happy2: Ja to jestem zupełne artystyczne beztalencie. Jedyna moja styczność z igłą i nitką to wtedy jak trzeba przyszyć guzik czy zaszyć jakąś dziurę. Dobrze że się chociaż tego w dzieciństwie nauczyłam :-D

A ja się właśnie rozglądam za jakąś ładną pościelą do łóżeczka ale nic mi się nie podoba. Może widziałyście jakiś ciekawy sklep w necie czy na all z fajnymi wzorami?

11 el. POŚCIEL 120x90 - WYPRAWKA ***BALBINA**** (4490258249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja zamowilam ta posciel- wzor beżowy misio ogrodnik 92 :)

Dzięki za linki. Tą Ferreti miałam jakiś czas temu kupić w Smyku taką biało szarą Feretti, Komplet pościeli, 100x135 cm, Orsetti za - Feretti - Świat niemowlaka - Smyk.com bo szukam czegoś bardziej w jednym bądź max 2 kolorach ale póki co jest niedostępna nigdzie. Poszperam jeszcze może trafię na coś ciekawego.

MonaG widzę że w przyszłą środę obie jesteśmy w ProF. Też mam w ten dzień wizytę tylko wcześniej :-)

kochana ja już nie chodzę do pf tylko do mojej doktorki prywatnie do gabinetu:):-)

Hej ja kupilam komplet poscieli przez fb ;-) tzn kiedys na allegro znalazlam sliczny komplecik , ale dziewczyna juz aukcji nie miala jak chcialam kupic. Napisalam do nie maila i powiedziala, ze szyje i aby skontaktowac sie z nia wlasnie przez fb - Bąbel Kids .
Za komplet 3-czesciowy zaplacilam 89 zl chyba juz z przesylka.
Wzor wybralam taki : 20140814_142411.jpg to jest ochraniacz, do tego poszewka na kolderke rowniez z tym motywem i poszewka na podusie cala szara. Naprawde fajna gatunkowa bawełna no i efekt super.

Ja sidze i w wolnej chwili dziergam czapke na szydelku :sorry2: obiecalam mezowi na sobote na sesje i chcialabym dzis skonczyc a dopiero przysiadlam.... a prasowanie czeka

Załączniki

• 20140814_142411.jpg
    20140814_142411.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 82
hej:)

gratuluję dziewczyny talentów szycia, dziergania itd :tak: ja to raczej tylko dziury zaszyć albo guzik przyszyć, za więcej sie nie biorę

A ja siedzię i troszke odpoczywam, bo rano poszłam z Fifim na plac zbaw, spotkałam się ze znajoma i trochę pospacerowałam że teraz musze posiedziec

ciuszki mam wszystkie poprane i poprasowane...ufff:-) kołyska do sypialni złożona, pomalujemy łóżeczko i będzie gotowe:) juz się nie mogę doczekać efektów jak wszystko ustawie. jeszcze musze kupić zasłony, ale to chyba w przyszłym tygodniu, wybrane już są tylko zamówić

W sobotę mamy z małżem rocznicę ślubu, więc zarezerwowałam nam stoik w restauracji i musze mu coś kupić, tylko nie wiem juz co :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry