reklama

Październik 2014

reklama
Ja tez mam 68,mniejszego sie nie oplaca,a i wygodniej potem dzieciaczka wlozyc do wiekszego kombinezonu.
Kombinezon to bardziej na zime a co macie dla maluszkow na jesien.Moze juz we wrzesniu ktorys dzieciaczek zawita na swiecie. W co takie dzieciaczki ubierac,bo wrzesien,pazdziernik sa teraz nawet dosc cieple. Jakis polarkowy pajac,czy kurteczka bo sama nie wiem

babina ja mam właśnie dwa: jeden taki puchaty na zimę a drugi taki jakby pluszowy/welurkowy właśnie z myślą o jesieni - oba używane wylicytowane za niewielkie pieniądze na necie :-)

goska - ja mam wyższe wyniki (76, 139,149), byłam u internisty (u diabetologa będę 20.08) i ona twierdzi że nie mam cukrzycy. Myślę, że Twojej gin może chodzić o ten wynik po godzinie. Niby 180 to teraz norma, ale ona została podniesiona w styczniu tego roku nie wiem z jakiej wartości

babina - jak będzie mocno ciepło to mam welurkowy dresik, jak chłodniej to polarkowy kombinezon. W zeszłym roku we wrześniu bywało już 10 stopni i wietrznie, przynajmniej u nas.

Ja ja jesien mam dwa tylko troszke rozmiar spory ale to ic.jeden z polarku a frudi welurowy. A na zime normalny zimowy.

Powiem mwam że brudne dziecko to dziecko szczesliwe;-)

pscółka i spółka - no właśnie ze normę teraz zaostrzyli tylko nie wiem czy do tych 180 czy jest teraz mniej dopuszczalne

Cyntia85 -
umówiłam się na 1 wolny termin 27.08 to będzie 31tc, diety się nie boje bo w sumie ja jem podobnie do diety cukrzycowej, jedyne co to owoców zajadam dużo. Żelazo dostałam tardferon-fol, no i pani w aptece mi chciała dać zamiennik ze po tym są zaparcia i go nie lubi.... ale nie miała tego zamiennika na stanie. A z cukrzyca to bardziej mi chodzi o sam fakt ze wyniki wygląda ok...

W sumie jak tak się popatrzy to rozmiar rozmiarowi nie jest równy,zależy jaka firma.
Ja niektóre rzeczy mam 56,a wyglądają jak 62
My wybieramy wózek niebieski,i tak się wszystko ubrudzi i tak,nie ma zasady.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry