Witajcie dziewczyny!
U mnie nadal remont trwa. W poniedziałek kończy podłogi pan od cyklinowania. Dopiero od środy możemy wejść pomalować ściany w pokojach. Mam już dość, tego remontu.
Byłam dzisiaj na wizycie. Odczułam ulgę, bo Lili odwinęła się już z pępowiny. Lekarz sprawdził jedynie dzisiaj przepływy, wszystko w normie. Okazało się, że mam rozwarcie na razie zewnętrzne na jeden palec.
Widzę, że już większość z Was ma poprane i poprasowane ciuszki. Ja czekam do końca remontu, więc pewnie pod koniec następnego tygodnia zacznę prać.
Gośka ja biorę Tardyferon i u mnie nie ma zaparć, wprost przeciwnie. Na każdego może działać inaczej.
Magda ja mam przewijak na łóżeczko i go używałam przy Oliwce . Miałam komodę obok łóżeczka i wszystko pod ręką.
Madzia ja mam dwa kombinezony, takie miśki z polaru rozmiar 56 i 62. Oba trafione w lumpku. Na później kombinezon zimowy 68.
Czarna kiedyś wstawiałaś link z allegro na taki śpiworek do wózka. Kupiłaś go może?
Judy polecam wózek w praktyczniejszym kolorze. Ja wcześniej miałam czarno-czerwony i byłam bardzo zadowolona. Teraz mam szary ciemniejszy i nie powinien też tak szybko się brudzić.
Marrika mi gin zawsze daje receptę na Tardyferon, nie wiem czy można kupić bez.
Garmelka ja mam Jedo Fyn. Chyba Pscółka ma Teutunię jeśli dobrze kojarzę.