reklama

Październik 2014

Judy mysle ze te ciemne kolory lepsze nie bedziesz sie potem denerwowac ze jest gdzies brudny:-)

Garmelka ja mam ten wlasnie jedo wybrany z mysla o zimie,d duza gondola, wizualnie tez super, material tez i fajnie sie go prowadzilo w sklepie hehe.

Ja dolaczam do tych z was ktore rano bola stopy, nawet myslalam ze za duzo chodzilam albo cos ale trwa to juz kilka dni i rano sie musze z tym meczyc:-)

Co do spania to nie jest zle ale obracanie sie to juz inna sprawa:-p

aaa co do kommbinezonu to ja juz pokazywalam kiedys taki czarny mam to jest niby 62 ale dostalam tez 68 z kurtka dla odmiany bialy:-p i powiem wam ze wygladaj tak samo rozmiarowo:-)

Milego dnia,odpoczywajcie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kacha88 Z tymi stopami to większość cos ma:/ Mnie bolą podeszwy jak chodzę i palce u rąk jak zaciskam w pięść, normalnie nie wiedziałam, ze te kosteczki mogą tak pobolewac plus żebym się chyba nie nudzila bola mnie kolana szczegolnie jak wstaje lub siadam o kucaniu nie wspomnę. Geriatria normalnie :)

Miłego weekendu !

dzień dobry,
ja jakoś dzisiaj w miare dobrze spałam, może dlatego że chłodniej na dworze
Garmelka, dobrze, że u ciebie wszystko ok :tak: Co to mojego zapytania to sie nie śpieszy, i tak skierowanie do szpitala dostane dopiero 3 września więc wtedy bede się martwić :)

Mój m się rozchorował wczoraj, cały dzień przespał, mam nadzieję że nic od niego z synkiem nie złapiemy. Jeszcze spi, ciekawe jaki wstanie, muszę z synkiem sobie coś zaplanowac na dzisiaj

miłego dnia

Goska - ja biorę w trakcie obiadu.

W ogóle to biorę Euthyrox i po nim trzeba odczekać parę godzin zanim weźmie się żelazo. Endokrynolog mówił, że minimum 4 godziny.

Czy któraś z Was zamierza brać olej z wiesiołka (Oeparol) na wywołanie porodu? Od którego tygodnia?

Dzień doberek :)

A w jaki sposób działa ten olej z wiesiołka? Tak po prostu po wypiciu wywołuje poród? :-) Bo nigdy o tym nie słyszałam.

Syla tak kupiłam ten śpiworek właśnie kilka dni temu ale jeszcze nie dostałam - szyje się :happy2: Ja go wzięłam z myślą trochę o wózku, trochę o łóżeczku ale ten sam sprzedawca ma jeszcze coś takiego ŚPIWOREK do gondoli jesień,powrót ze szpita ciepły (4475110192) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. typowy do wózka tylko ten jest mniejszy więc pewnie na krócej wystarczy.

Nawet nie wiecie jak się cieszę że już połowa sierpnia minęła :tak: jeszcze tak 2 tygodnie i będę mogła powoli odetchnąć...

Też się kiedyś zastanawiałam która z nas pójdzie na pierwszy strzał. Ale myślę, że i tak jesteśmy twarde że żadna jeszcze nie urodziła bo z tego co widziałam na sąsiednich wątkach to wszędzie się jednak jakieś wcześniaki zdarzały a u nas spokój i cisza. No i dobrze. Oby wszystkie maluchy przyszły na świat w swoim czasie.

Czarna u nas bylo tyle strat w pierwszym trymestrze ze juz zadna nie brala pod uwage tego ze zaczna nam sie wczesniaki przed 30tyg rodzic! :tak:

Ja mam do fotelika taki spiworek Śpiworek do fotelika Maxi Cosi Cabrio Fix 2014 (4442796931) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bede do tez do gondoli uzywala. Kolezanka mi podpowiedziala. Dostalam tez 2 pajace na 56 i taki pajaco-spiworek na 62. To bedzie na zime. A na jesien w lumpku wychaczylam po 4zł polarkowego pajaca i takiego puchatego troche ocieplanego i mysle ze opekamy :) Po corce nie mam nic ocieplanego bo ja w marcu urodzilam i zaraz juz cieplo bylo.

Ostatnia edycja:
Oj to prawda marrika, chyba 1/3 dziewczyn straciła swoje fasolki. Aż czasami strach było wchodzić i czytać. Niby ciąża to taki wyjątkowy stan ale dla mnie to jednak jest stresujący czas. Najpierw się człowiek martwi żeby dotrzeć do końca 3 m-ca, potem żeby nie urodzić za wcześnie bo dziecko nie przeżyje, potem żeby jeszcze donosić i żeby było zdrowe. Echhhh jak pomyślę że kiedyś chcąc mieć drugie dziecko znów to będę przechodzić... :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry