kacha88
Fanka BB :)
Judy mysle ze te ciemne kolory lepsze nie bedziesz sie potem denerwowac ze jest gdzies brudny:-)
Garmelka ja mam ten wlasnie jedo wybrany z mysla o zimie,d duza gondola, wizualnie tez super, material tez i fajnie sie go prowadzilo w sklepie hehe.
Ja dolaczam do tych z was ktore rano bola stopy, nawet myslalam ze za duzo chodzilam albo cos ale trwa to juz kilka dni i rano sie musze z tym meczyc:-)
Co do spania to nie jest zle ale obracanie sie to juz inna sprawa
aaa co do kommbinezonu to ja juz pokazywalam kiedys taki czarny mam to jest niby 62 ale dostalam tez 68 z kurtka dla odmiany bialy
i powiem wam ze wygladaj tak samo rozmiarowo:-)
Milego dnia,odpoczywajcie:-)
Garmelka ja mam ten wlasnie jedo wybrany z mysla o zimie,d duza gondola, wizualnie tez super, material tez i fajnie sie go prowadzilo w sklepie hehe.
Ja dolaczam do tych z was ktore rano bola stopy, nawet myslalam ze za duzo chodzilam albo cos ale trwa to juz kilka dni i rano sie musze z tym meczyc:-)
Co do spania to nie jest zle ale obracanie sie to juz inna sprawa

aaa co do kommbinezonu to ja juz pokazywalam kiedys taki czarny mam to jest niby 62 ale dostalam tez 68 z kurtka dla odmiany bialy
i powiem wam ze wygladaj tak samo rozmiarowo:-)Milego dnia,odpoczywajcie:-)
Ostatnia edycja:
Co to mojego zapytania to sie nie śpieszy, i tak skierowanie do szpitala dostane dopiero 3 września więc wtedy bede się martwić
Ja go wzięłam z myślą trochę o wózku, trochę o łóżeczku ale ten sam sprzedawca ma jeszcze coś takiego