kotulica- naprawde polecam dresik, kupilam zwykle nie ciazowe tylko ze rozmair 38 a nie 36 , ale ze sa na fajnej gumce, sciagacze przy nogawkach jestem super zadowolona. No i cieple sa

co do legginsow mialam to samo a teraz nie wyobrazam sobie ich nie miec w szafie. Zreszta Angielki przynajmniej tu w okolicy do najszczuplejszych nie naleza a chodza tak ubrane, ze ja ich sukienki traktowalabym jak tuniki
Cyntia - super ta mata i recznie szyta ??

no ale juz po przytulankach od Ciebie wiedzialam ze masz talent

ps kociak tez slizny
Czarna - kosci lonowe i cale spojonie to porazka u mnie. Boli chodze jak kaczka a jeszczed prawie 2 miesice przede mna

pod koniec bede sie chyba czolgac ale na plecach
Mizaah - karuzelka jak juz to po trzecim miesiacu. Ja mam po Tymku , ale u niego jakiegos szalu nie zrobila. mamy z fisher proace z rybkami. Dlugo nie powisiala, ale i maly w lozeczku tylko na spanie / drzemki byl kladziony
jeansy z H&m tez mam i w sumie narzekac nie moge. Nie uwieraja, bo miekkie, faktycznie ze ten pas z gumka troche cisnal, ale teraz nie naciagam go na brzch tylko wywijam na dol i w ten sposob nie cisnie , ale faktycznie sie zsuwa. Ale nie lubie tak miec czegos naciagnietego na brzuch
martina - sliczny pokoik !!!
Ja nawet nie wiem kiedy by tu lozeczko skrecac....wydaje mi sie ze czas mamy, a nawet jak nas nagle Mala zaskoczy to przeciez w pol godziny sie skreci chyba nie

posciel poprana wiec pojdzie raz dwa ;-)