reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2014

Garmelka - ja biore 2-5 kg

Czarna - kciukasyyyy mam nadzieje, ze juz tulisz Ksawerego

Olciaa- ja wczoraj wxielam ostatnia luteine, tu mi nie dadza a tyle mi w Pl lekarka przeisala. Magnez bede brac jeszcze przez tydzien . Dzis skonczulam 35 tydz

reklama
gosiak to w sumie skończyłaś wcześniej niż ja bede miała kończyć... troche sie boje bo czasem mam już całkiem często skurcze a jade na lekach... a jak ich nie bedzie ? to pewnie urodze szybko... byle do października wytrwać ....

Wawka - ona leży pomiędzy mna a M. Także jak ide siusiu to nie stoi mi na przeszkodzie :) na poczAtku troche mnie wkurzala ze zabija naszą bliskość ale teraz nie ma opcji żeby mój sie przytulał bo mi powietrza brakuje... A samo przykręcanie sie z boku na bok nie jest wygodne ale to przez bolącą pachwine...

Dziwne te pampersy... Niby nic nie jest zapisane ze dla wcześniaków a to ze powyżej 2.5 kg to przecież nie wyklucza 3,5kg... Zobaczymy jak sie mała urodzi.

Ja jestem po pierwszym KTG - doktorek powiedział ze wszystko ok- cokolwiek to znaczy... :/

Czarna daj znać co i jak z Wami...

Olcia - mam nadzeje, ze bez lekow uda nam sie spokojnie do konca 37 tyg dotrwac. U mnie nie wiadomo jak wygladala szyjka w pierwszej ciazy, jak wyglada teraz. W 26 tyg bedac w PL mialam 15 mm przy dobrym naciagnieciu, a nie chciala porzadnie tego zrobic aby jej nie nadwyrezyc. Nie wydaje mi sie aby bylo zle , bo przepisala mi po 1 tabletce, a wiem, ze niektore z Was biora wieksze dawki. No-spy nie bralam wogole, magnez max 2 tabletki dziennie (po jedej rano i wieczorem). Ale gdybac moge, zobaczymy jak bedzie

Gnagna- ale zapis " < 2,5kg " oznacza ze powyżej 2,5kg a nie do 2,5kg (przynajmniej wg matematyki którą ja znam:) a ten opis z rossmana chyba nie dotyczy tych pampersow bo tam jest napisane ze w paczce jest 31szt a na opakowaniu 30szt....
Zreszta nieważne, dzieki za zainteresowanie, myśle ze najlepiej przetestować je na małej:)

kurcze ja jak wylądowałam w szpitalu (28 tydzień) to miałam 10 mm i rozwarcie 2 cm... biore no spe forte 2x dziennie magnez 3 razy 2 tabletki i taka sama dawka luteiny także pochłaniam duże ilości a skurcze i tak są... dla mnie każdy dzień to jak cud:p

reklama
<2,5kg oznacza mniej niż 2,5kg;) "Piesek zawsze otwiera pyszczek tam gdzie jest więcej jedzenia" - haha powiedzenie mojej matematyczki z podstawówki;)

Ale zależy jakie Twoje dziecię się duże urodzi.

czarna urodziłaś? Daj znać i wrzuć fotkę:)

Do góry