reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2014

Ooolllcia- ale mimo wszystko patrz co takie piksy są w stanie zdziałać nie? Teraz to juz masz z górki, najgorsze za Wami:) mnie łapią skurcze w łydki ale chyba tez juz powinnam odstawić magnez?

Kotulcia - to tym bardziej... Pyszczek ma otwarty w strone 2,5 wiec to oznacza więcej... No nie wiem, chyba ze mi sie mózg do reszty wyłączył :)

Czarna juz pewnie pocisneła i teraz ma sielankę:)

Ostatnia edycja:
reklama
no działają cuda nie ma co:p z tym odstawianiem to ja bym na własną rękę nic nie robiła, mnie lekarz tłumaczył to tak że ciąża jest już na tyle donoszona że ew. poród nie zagrażałby życiu dziecka a dobrze żeby organizm zdążył się oczyścić z tych wszystkich leków...

no własnie kotulcia ma racje <2,5 czyli " mniej niż" ;) szczerze mówiąc nie miałam do czynienia z "zerowymi" pampersami więc nawet nie wiem jak one wielkościowo wyglądają. Dużo też pewnie zależy tak jak przy innych rozmiarach od firmy... z tego co pamiętam jedynki huggisa były mniejsze od jedynek pampersa :p trzeba po prostu dobrać odpowiednie pod dziecko- dlatego też my póki co kupiliśmy jedno opakowanie do szpitala a jak już się urodzi to będziemy kupowali większe ilości :p ;)

Nie chce draki z takiego powodu,ale moim zdaniem Kotulcia ma racje. To jest mniej niz 2.5 :\

Hehe :) gnagna - dobrze ze na odległość jestesmy bo jeszcze do rękoczynu by doszło... :) chyba macie racje, bo nawet na stronie Pampersa standardowa numeracja zaczyna sie od 1... Wiec te sa faktycznie dla wczesniaczkow. Szkoda bo dwie paczki takich mam... Ale zrobię dobry uczynek i zostawię w szpitalu jak beda za małe na moja :)

Garmelka jak juz masz 0 i 1 to wez oba rozmiary. Jak te 0 beda za male to mozesz zostawic je w szpitalu, napewno jakas mama ktora urodzi w biegu wczesniej to napewno to doceni:)

garmelka ręczę że mam 100% pewność:p Co do wyłączania mózgu to też tak często mam i to nie tylko w ciąży:p

Kolejny wieczór tylko ja i moja zgaga:/ Mąż na nocce i dzisiaj do 6 rano mam nie rodzić bo będzie sam u siebie na dziale i nie będzie miał jak wyjść. Ale i tak się nie zanosi. Wrr coraz więcej osób dzwoni i pyta "jak się czujesz" wkurw.. mnie to już:wściekła/y:

Ta kobieta co urodziła córeczkę 800g jak leczyłam infekcję na Borowskiej to właśnie miała problem z pampkami dla wcześniaków - zamawianie itp. bo nigdzie nie było... Ciekawe co u niej i jej córeczki...

reklama
Do góry