reklama

Październik 2014

reklama
Nika - ogromniaste gratulacje !!!!

Babina - bol taki opasajacy powinien byc, brzuszek twardnieje, krzyz moze do tego dochodzic. Ciezko opisac a i szczere tak w 100 % nie pamiętam

Jak ja Wam zazdroszczę tych wizyt, ze wiecie na czym stoicie. A tak siedze jak na bombie zegarowej :/ dzis pare razybrzuch sie bolesnie stawial i tyle. Czasu mam, a czopa tez juz wypatruje

NIKA - gratuluje!!! Mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie, dużo zdrowia dla Ciebie i Maleństwa!!!!!!!

KOTULCIA - Ty gangsterko! To przez tego Gacka a nie "Wacka" akcja sie rozkręciła... Mowię Ci :) z mężem juz tyle harcowalas i nic... Trzymam kciuki! &

wawka - dzisiaj mu wyszło 2900, ale to raczej niemożliwe, bo 2 tygodnie temu było 2100, a tamta doktor dokładniej badania robi:-D a przynajmniej chciałabym w to wierzyć:-D

gnagna - no w sumie ja też miałam długą i zamkniętą, a w niedługim czasie urodziłam:-D, ale jakoś jestem uspokojona po dzisiejszej wizycie:tak:.

marrika - nie no oficjalnie to musi być że mąż się przyczynił;-)

reklama
Marika- ale taka prawda, nie?:) No juz tyle co Kotulcia sie naskalala na swoim i nic a tu chłop idzie do roboty, wpada Gacek (robi robotę) i na drugi dzien Kotulcia juz na porodowce...

Ja wróciłam z urodzin bratowej - jezusie ale sie obżarłam !!! Polozyc sie nie moge bo mi wszystko podchodzi a zmęczona jestem bo od 6:30 na nogach...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry