reklama

Październik 2014

Dziewczynki z gory Was przepraszam ale na pewno nie nadrobie Was od wczoraj :( nie wiem nawet czy ktoras nastepna juz sie po mnie rozpakowala czy nie... Dziekuje Wam bardzo za wsparcie porodowe, jestescie kibicki the best :):thumbup: Chyba dopiero jak wrocimy do domu ( mam nadzieje ze w poniedzialek) to napisze wiecej jak bylo i jakie sa moje spostrzezenia. Tutaj nie mam po prostu czasu :( ogolnie to od dzis walczymy o karmienie piersia, walczymy z bolacym kroczem, z emocjami poporodowymi i szalejacymi hormonami (tak tak juz dzis zdazylam sobie pobeczec) i czekamy na dom. Maly jest przeslodki, kochany! :) taki maly okruszek i nie wiem jak mozna sie w kims takim nie zakochac od razu! wlasnie powoli budzi sie na karmienie. Buziaki. Trzymajcie sie i do roboty z tym rodzeniem! ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też nie spie, już od 1.
W plecach mnie tak boli ze nie wiem co jest grane. Kręcę się z boku na bok i tyle. Na dodatek mam zgagę, masakra jakaś.

Czarna ale ci zazdroszczę. Też bym już chciała tulić mikolajka

No właśnie nie bardzo, coś mnie tam zabolało parę razy i brzuszek też się postawił ale jakos wszystko przeszło chyba za szybko.
Chyba po malu zaczynam schizowac z tymi bólami :)

Babina i jak rozkrecilo sie cos?

Kotulcia nie dala znac jak po badaniu, moze juz rodzi ?:-D

Gratulacje rozpakowanym:-)

Ja dzisiaj spalam i nawet na siusiu sienie budzilam i o 4.30 ktos na dzwonek zadzwonil:shocked2: noo chyba z strach urodze:-D ja z mama sama w domu he kotki biedne powstawaly i moj piesio poszczekal aa za drzwiami nikogo:confused:

Aa i mialam dziwne sny snilo mii sie ze chodzilam znowu do technikum i oczywiscie bylam w ciazy blablabla a potem nagle widzialam pelno tygrysow hym. Ide dalej spac:-)

Aaa 37 tc skonczony!!! :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nadal nie spie. Brzuch się stawia. Przed chwila coś mi się mokro zrobiło w kroku, poleciałam do kibelka a tu cała władka brązowa, na krew to mi nie wyglądało, nie wiem co myśleć o tym.
Mały się wierci, mam wrażenie jakby niżej schodził bo mnie boli jak się rusza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry