reklama

Październik 2014

reklama
Olcia gratki, ale szybko poszło!
Dorota, ty pewnie też już po? Też mam termin na dziś, ale jak widac to do niczego nie zobowiazuje :-).

Katinka, śliczne lozeczko i sliczny brzusio!

A może żeby czas szybciej leciał pobawimy sie we wspólne projekty? Ja proponuje zbiorowe pieczenie ciabatty. 4 składniki, 30 sekund roboty wieczorem tyle samo rano i pyszne pieczywko gotowe. Pieklam już kilka razy, wyjdzie Wam nawet jeśli zwykle nie pieczecie pieczywa w domu. Przepis znalazłam na blogu white plate, 5 czy 6 post od góry. Zróbcie od razu z dwóch porcji, szkoda prądu na jedna. No i ja redukuje sól, bo wyszła mi nieco za slona za pierwszym razem. Co wy na to?

Załączniki

• 1412253834853.jpg
    1412253834853.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 80
Katinka jaki super masz brzusio :)

Olcia gratulacje :)

Kacha nie bój żaby, u mnie też póki co nic nie wskazuje na szybkie rozwiązanie, więc ostatnia to pewnie nie będziesz ;)

Rjoanka mmmm, ale mi zrobiłaś smaka, ale póki co białe pieczywo muszę niestety omijać wielkim łukiem, ale jak się uporam po porodzie z moją cukrzycą ciążową nie omieszkam wypróbować tego przepisu ;)

Olcia, wielkie gratulacje, ale szybko poszło, wczoraj pisałaś o nieregularnych skurczach a rano mała już na świcie :) Pokaz nam zdj ęcie kruszynki :tak:

Ale się wyspałam, poszłam z synkiem na drzemkę i ponad 2 godziny nam zeszło, przynajmniej odespałam nockę. Ale cos czuję, że przez to w ta noc nie będę mogła spać
Jedziemy na zakupy...

Mizzah - tutaj tak szybko wypuszczaja, ze zoltaczka czesto nie zdarzy wyjsc nawet. U nas nie wystapila, ale polozna przychodzi przez pare dni i sprawdza. Nie wiem jak to w Polsce wyglada

Olcia - GRATULACJE !!! czekam na relacje i zdjecia :tak:

rjoanka - wyglada smakowicie

Olcia gratulacje i dużo zdrówka dla Was!!!

Dzwoni do mnie siostra, chce sprawdzić czy aby przypadkiem nie rodze i zapomniałam poinformować
Ona- cześć co robisz?
Ja- cześć, sprzatam
Ona- znowu?!

Ehhh wesołe jest życie ciężarówki :)

reklama
Rjoanka bardzo smakowicie wygląda to Twoje pieczywko:) ale moja kuchnia jeszcze nie jest wyposażona w piekarnik:( a chętnie bym coś popiekla bo bardzo lubię:) na weekend planuje robić pączki- bo nie trzeba do nich piekarnika:) a dziś kotlety warzywne na obiad i duszone, swojskie ziemniaczki z dużą ilością masła i koperku:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry