reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2014

My jutro robimy parapetowke i urodziny mojego P. Przyjdą goście trzeba ich nakarmić , dom posprzątać a moj P w pracy i bede miała co robic. Abym w tej gorączce przygotowań nie urodziła z wrażenia :)

reklama
Cyntia: no prawie ;-) Nie no taka jestem niezdara, że zawsze jakoś się tą wodą oparzę. A jakoś do sterylizujących urządzeń nie mam przekonania. No i jak już jedno dziecko opękałam bez tych urządzeń sterylizujących, to teraz też dam radę. Kasy szkoda :tak:

Judy: oj ja się na tym etapie nie piszę na żadne spotkania towarzyskie, tym bardziej u mnie. Podziwiam za chęci i siły :tak:

Oj. znów post po postem. Sorki.

ImageUploadedByForum BabyBoom1412368728.195961.jpg

Oto i Mała Hania naszej AGNIECHY :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412368728.195961.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412368728.195961.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 84
Jak bardzo chciałabym abyśmy byli już w domu,mały jest tak niespokojny pod tymi lampami uspokaja się jak go wyciągam a trzeba mieć maksymalnie 12H naświetlania

Garmelka: czy załączyłaś pod swoim wpisem zdjęcie? Bo nic nie widać :no:

Madzia: jeszcze troszkę. To dla jego dobra. A nie da rady wypożyczyć tych lamp? U mnie w szpitalu można wypożyczyć takie lampy (oczywiście odpłatnie) i wyjść do domu. Ale wtedy więcej zachodu, bo trzeba na kontrolę się stawić i więcej z tym zachodu. A wiecie kiedy wychodzicie?

Garmelka fajne foto a mała taka pulpasna :) pewnie agniecha teraz cała w skowronkach ze ma juz mała u boku. Coraz wiecej mam ma maluszki juz po drugiej stronie brzucha. A ja czytam i staram sie zapamiętać dobre rady na tematy kupek, karmienia itp nie bawem i mi sie ta wiedza przyda ;)

reklama
Do góry