Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Już w domku w końcu Koty obwąchały młodą ale chodzą jakieś spanikowane Zaliczyliśmy od razu 3 godzinny spacerek Na styk bo pod domem młoda zaczęła płakać bo była głodna Teraz śpi
Ha i ważyłam się i mam po tygodniu już 11,2kg mniej Jeszcze trochę przede mną
marrika a ile ogólnie przytyłaś? Mnie spokojnie te 9kg jeszcze zadowoli Ale coś czuję że jak wróciłam do domu nie będzie lekko Czekam aż będę mogła zacząć ćwiczyć Ale zobaczymy czy wtedy chęci będą
No mi chlusnęły jak z wiadra. Zalałam łóżko i leciały po drodze i jeszcze w wannie. Ale fakt, że w filmach, to kobieta od razu zaczyna rodzić, ba!, ledwo zdąża do szpitala ;-) A ja się męczyłam ;-)
Cyntia wlasnie tak bym chciala, a
u mnie sie raz na kilka godzin cos pojawi. Teraz nie wiem czy to nie jest sluz w takich ilosciach. Bola mnie plecy i czasami zakuje w klementynce. Staram sie nie myslec o tym, bo skoro mnie badali i wyslali do domu to musi byc ok. Padam, nie spie od 3 nad ranem, poza godzinna drzemka po powrocie ze szpitala. Milego wieczoru, moze jutro zaczne rodzic