Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie musicie się uczyć na pamięć wskazówek odnośnie karmienia i kupek bo zawsze jak zadacie pytanie na forum, to od razu dostaniecie wsparcie
A u Ciebie nocka jak każda. Oj biedulko ty. Może za to dzidzia będzie spała w nocy jak już się urodzi. Taka nagroda za te nocki.
A mnie wyslali do domu, zrobili ktg i zajzala czy widzi jakies wody. I ona nie wie czy to wody czy ja sikam po majtkach. W szpitalu sucho na wkladce a w domu poszlam spac i znowu mokro...Ehhhh wiec mam siedziec w domu i czekac na rozwoj akcji. Dala mi do zrozumienia ze sie w nocy mojego powrotu spodziewaja. Jestem zla, bo nawet rodzic nie moge normalnie jak kobieta tylko taka niepewnosc. Rodze czy nie rodze.
mi na naprwde bolacych skurczach kazaly brak kapiel w domu i czekac. Maz wtedy stwierdzil, ze jakby wiedzial, ze tak dlugo bede sie meczyc to by mnie do Polski zawiozl (o ile bysmy dojechali
) , tam by oxy podlaczyli i heja.....dasz rade Kochana.Jak juz Cie przyjmna bedziesz mega szczesliwa i odetchniesz z ulga