Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Katinka 84 nie. Nie. Nie takie wychodzą miękkie ale smakowało??? Bo mi tak jutro musze zrobić nowa partie ajak one czyszczą jelita :-))) cieszę sie ze skorZystalas z przepisu ....

a w domu 21 stopni. taki zmarzluch ze mnie. Mały z tego co widzę też woli być otulony, jak ma rączki wystawione to zimne jak lody.
oby tak już zostało.
I tym razem też bez żadnego płaczu. Co prawda chwilami coś tam kwękał jakby mu się na płacz zbierało ale się nie rozryczał. Jestem w szoku. Tym bardziej, że mieliśmy zamiar zaczynać naukę samodzielnego zasypiania dopiero po 3 m-cu, i myśleliśmy że będzie to okupione wielkim rykiem i bezsennymi nocami a tu taka niespodzianka. Ale on ewidentnie sam tego potrzebował bo jak go nosiliśmy w ostatnich dniach to ryczał a uspokajał się po odłożeniu do łóżeczka. Proszę powiedzcie że tak już zostanie.... 

Dziś o 11 wybudziłam, bo pogoda ładna, to pożałowałam, bo ulała chyba wszystko, co zjadła:-( Nie jej pora była jeszcze. Eh. Pół dnia czytałam o spaniu niemowląt.