Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Katinka 84 nie. Nie. Nie takie wychodzą miękkie ale smakowało??? Bo mi tak jutro musze zrobić nowa partie ajak one czyszczą jelita :-))) cieszę sie ze skorZystalas z przepisu ....

a w domu 21 stopni. taki zmarzluch ze mnie. Mały z tego co widzę też woli być otulony, jak ma rączki wystawione to zimne jak lody.
oby tak już zostało.
I tym razem też bez żadnego płaczu. Co prawda chwilami coś tam kwękał jakby mu się na płacz zbierało ale się nie rozryczał. Jestem w szoku. Tym bardziej, że mieliśmy zamiar zaczynać naukę samodzielnego zasypiania dopiero po 3 m-cu, i myśleliśmy że będzie to okupione wielkim rykiem i bezsennymi nocami a tu taka niespodzianka. Ale on ewidentnie sam tego potrzebował bo jak go nosiliśmy w ostatnich dniach to ryczał a uspokajał się po odłożeniu do łóżeczka. Proszę powiedzcie że tak już zostanie.... 

Dziś o 11 wybudziłam, bo pogoda ładna, to pożałowałam, bo ulała chyba wszystko, co zjadła:-( Nie jej pora była jeszcze. Eh. Pół dnia czytałam o spaniu niemowląt.