reklama

Październik 2014

magduś - ale z tych rzeczy co wymieniłaś, to chyba żadna nie wpływa bezpośrednio na zwiększenie ryzyka poronienia. Pamiętaj nie ma ludzi idealnych, a dzieci jakoś się rodzą:tak: - nawet w patologicznych rodzinach (niestety). Będzie dobrze jeśli Ty w to uwierzysz. Pamiętaj, że już od bodajże 5-go miesiąca dziecko będzie czuło Twoje emocje, musisz być spokojna dla niego:tak:.

reklama
Pscolka oj rozumiem Cie doskonale. Cudownie jest byc matka ale nie mozna zapominac o sobie. Ja tez lubie swoja prace i chce sie rozwijac dla swojego Malca, chce zeby widzial, ze mama daje rade:-D

Martina ja jestem z srodkowej Anglii a dokladnie ze Stratford upon Avon.

annies bedzie dobrze. Trzymam kciuki&&&&&&

magdus nic nie biore poza kwasem, bedzie dobrze zobaczysz. Ja pamietam swoja pierwsza ciaze i tez panikowalam:-D

Kurcze fe, caly czas latam sikac;-)

Dziekuje wam :) Po prostu zachowuje się jak jakas kwoka... Ale komu się tu wygadać, jak nie wam, które doskonale rozumiecie co przezywam :) Mój maz sam pewnie się martwi czy wszystko będzie w porządku, a moim jeczeniem wcale mu nie pomagam :P

O matko, w takim razie chyba musze spokojniej do tego podchodzić, wtedy i on będzie spokojniejszy :)

Co do lekow na podtrzymanie... Uspokoilyscie mnie :) Panikuje i tyle :)

Magdus mysle ze tak jak mowia dziewczyny spokoj i rozsadek teraz tylko potrzebny ;) kazda z nas na pewno sie triche denerwuje ale to normalne. Ale musimy byc dobrej mysli i tego sie trzymajmy ;)

Witajcie dziewczynki ? Nie wiem czy uda mi sie was nadrobic codziennie tyle piszecie ;) hehe ja wlasnie jestem w pracy i czuje sie fatalnie ;(( te wymioty az zoladek mnie boli:/ jutro musze pojsc do lekarza po jakies tabletki na wymioty bo nie wyrobie:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry