reklama

Październik 2014

Hej. Witam nowe mamusie... ja wczoraj zjadlam jednego paczka chociaz ich wcale nie lubie w dodatku smierdzial mi starym olejem fuj, za to moje oponki mniam jadlam duzo heh. Wczoraj kupilam syrop *spam* dla kobiet w ciazy bo ten kaszel nie daje mi spokoju a jak kaszle to kluje mnie w brzuchu :/
Co do miesa ojjjj wczoraj robilam zeberka zajadam sie miesem i mandarynkami ostatnio a nawet wiecie co wczoraj w sklepie mialam ochote na sardynki no masakra jak stalam przed ta polka ale sobie mysle ze bo nigdy nie jadlam ich a mialam taka ochote i wyobrazalam sobie jak smakuja szok wkoncu nie wzielam bo musze sie pilnowac z ta moja waga jak nic przytyje 30 kg :/ale bede sie martwic po...

reklama
pscółka i spółka moja ciąża wyglądała podobnie. Ostatniego smsa z pytaniem, kiedy wpadnę odebrałam, gdy wody mi odeszły :tak: ostatnio starałam się 2 lata, więc mimo planowania kolejnej ciąży myślałam, że to jeszcze potrwa :szok: w tym cyklu wcale nie było starań, więc mój szok jest duży ;-) teraz boję się w pracy pokazać :baffled: dobija mnie wizja tak długiego czasu spędzonego w domu, ale z drugiej strony mój powrót np. na 3 miesiące tylko zdezorganizuje pracę innym. Nie wiem, co mam robić. Z rocznym dzieckiem w domu też raczej nie popracuję.

O kurde, ale nastukałyście tych postów. pięknie;-) Nie pisałam, bo trochę miałam na głowie...wczoraj byłam na pierwszej wizycie u mego prowadzącego. Zostało zrobione badanie, lekarz wyczerpująco mimo, zabójczej pory odpowiedział na moje pytania no widziałam serduszko koliberka (więcej w wątku USG).

Tymczasem Mamuśki, miłego dnia!

P.S sunovia wysłałam ci wiadomość na priv

Witam z rana z kubkiem kawki ;) wczoraj zjadlam dwa male poczki plus oponke;-) potem juz nic jesc nie moglam i od dzisiaj postanawiam powrot do dobrych nawykow zywieniowych. Po poprzedniej ciazy zostalo mi 5 kilo i w tej mam nadzieje, sie dobrze trzymac i nie przytyc wiecej niz 8-10.

Karina kochana czekalam na Ciebie :) Szymek juz lepiej dzieki :tak: a Ty jak sie czujesz? Widze, ze ciaza byla dla Ciebie podobnym zaskoczeniem jak dla mnie:-p ja juz sie powoli oswajam z ta mysla, ale tak jak Ty martwie sie moim malym maminsynkiem. Zdecydowalam, ze tym razem odejde troche szybciej na maciezynski zeby spedzic z nim troche czasu zanim Malenstwo sie pojawi i probowac tlumaczyc co sie bedzie dzialo. Jestem dobrej mysli bo oni juz beda mieli 2.5 roku wiec juz sporo beda rozumiec ;0

Babina gratki wizyty :) :)

Lisica jak dzisiaj samopoczucie? Jakis plamienia?

dora ja bety nawet raz robionej nie mialam :-D jade teraz w Niedziele na pierwsze usg.

Martina witaj, tez w UK mieszkasz?

pscolka dobre podejscie obralas w pierwszej ciazy :tak: im mniej wiesz tym lepiej spisz. Do kiedy musisz podjac decyzje o powrocie do pracy? Z kim bys Szymka zostawiala? Rozumiem Twoj dylemat bo ja wrocilam do pracy jak moj Szymek mial 10 m-cy i bardzo tego psychicznie potrzebowalam, a jak wracalam do domu o 15 to mialam dla niego mnostwo energii. Szkoda mi go bylo czasami z rana ale to tylko 4 dni do 15.00 wiec dajemy rade:-)

Ide popracowac troche bo juz kawa sie skonczyla :-D:-D

Cześć brzuchatki!

Nie mam na nic czasu. Teraz też powinnam tyle robić a leżę i się stresuję...

Odebrałam wyniki online i progesteron przy normie w ciąży od 52 mam 23...

Próbuję się zapisać do lekarza,ehhh...

Witam :)

Ale produkujecie. Przperaszam, ze nie pisze zbyt duzo, ale czasu brak. Sama z malym, psem i wszytsko ogarnac trzeba. A od poniedzialku wracam do pracy wiec juz kompletnie sie nie odnajde....

Paczusia wczoraj nie jadlam, marzy mi sie taki z lukrem a tu wszedzie z cukrem pudrem... zrobie jutro domowe z serem ;-)

Na razie krotki meldunek ze zyjemy i lece walczyc z tym dniem dalej

Pscolka może po prostu panikuje :D Ja plamień nie mam, wlasciwie miałam 29 i 30 stycznia, ale wszystko jest w porządku. tylko najgorsze sa te myśli... tu mnie zaboli, tam zaboli i już sobie wyobrażam, ze może dzieje się cos niedobrego :D
ja nastepna wizyte mam dopiero 10 i tez już nie mogę się doczekać....
Asiulka87 widze, ze tez z Sosnowca :D

Ostatnia edycja:
reklama
Asiulka niewiem czy zwrciłas uwage ale ten syrop prenalan jest tylko 7dni wazny po otwarciu,ostatnio go miałam.

Ja wczoraj zjadłam 2 paczki;-)

Ale najlepiej idą mandarynki i jabłka i coca col.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry