Asiulka87Sosnowiec
Fanka BB :)
Hej. Witam nowe mamusie... ja wczoraj zjadlam jednego paczka chociaz ich wcale nie lubie w dodatku smierdzial mi starym olejem fuj, za to moje oponki mniam jadlam duzo heh. Wczoraj kupilam syrop *spam* dla kobiet w ciazy bo ten kaszel nie daje mi spokoju a jak kaszle to kluje mnie w brzuchu :/
Co do miesa ojjjj wczoraj robilam zeberka zajadam sie miesem i mandarynkami ostatnio a nawet wiecie co wczoraj w sklepie mialam ochote na sardynki no masakra jak stalam przed ta polka ale sobie mysle ze bo nigdy nie jadlam ich a mialam taka ochote i wyobrazalam sobie jak smakuja szok wkoncu nie wzielam bo musze sie pilnowac z ta moja waga jak nic przytyje 30 kg :/ale bede sie martwic po...
Co do miesa ojjjj wczoraj robilam zeberka zajadam sie miesem i mandarynkami ostatnio a nawet wiecie co wczoraj w sklepie mialam ochote na sardynki no masakra jak stalam przed ta polka ale sobie mysle ze bo nigdy nie jadlam ich a mialam taka ochote i wyobrazalam sobie jak smakuja szok wkoncu nie wzielam bo musze sie pilnowac z ta moja waga jak nic przytyje 30 kg :/ale bede sie martwic po...
ostatnio starałam się 2 lata, więc mimo planowania kolejnej ciąży myślałam, że to jeszcze potrwa
w tym cyklu wcale nie było starań, więc mój szok jest duży ;-) teraz boję się w pracy pokazać
dobija mnie wizja tak długiego czasu spędzonego w domu, ale z drugiej strony mój powrót np. na 3 miesiące tylko zdezorganizuje pracę innym. Nie wiem, co mam robić. Z rocznym dzieckiem w domu też raczej nie popracuję.
, z tym, że my poprzednio staraliśmy się (tak już mega aktywnie) 2,5 roku
ja juz sie powoli oswajam z ta mysla, ale tak jak Ty martwie sie moim malym maminsynkiem. Zdecydowalam, ze tym razem odejde troche szybciej na maciezynski zeby spedzic z nim troche czasu zanim Malenstwo sie pojawi i probowac tlumaczyc co sie bedzie dzialo. Jestem dobrej mysli bo oni juz beda mieli 2.5 roku wiec juz sporo beda rozumiec ;0