Garmelka, najpierw przyjechali teściowie bo jechali do sklepu i na chwile wstąpili, a jk już mieli wychodzić to moi rodzice
Cyntia, przykro mi z powodu męża

Oni to chyb a rozumu nie mają, zapominają że takie słowa zostają w naszej psychice długo albo i na zawsze

Podejrzewam, że poszło coś o piersi, nie przejmuj się, choć wiem, że łatwo się mówi. Ja też codziennie się maluję i prostuję włosy, ale to dla siebie żebym chociaż trochę jak kobieta wygadała. Tulę mocno
U nas trochę odwrotnie, to mój mi mówi że przecież 2 m-ce temu urodziłam drugie dziecko i dobrze wyglądam, a brzuch zniknie jak po pierwszej ciąży. On uważa że mam za dużo kompleksów. A mam ich naprawdę sporo

Tylko on sobie chyba nie zdaje sprawy że te moje rozstępy to nie znikną
Co do wypadków niemowlęcych to jak ja miałam ok 1,5 roczku urodziła się moja kuzynka, razem mieszkałyśmy. Jak miała miesiąc to ciocia trzymała ją n kolanach i razem z moja mamą oglądały coś w tv a ja chodziłam po pokoju z parówką. No i chciałam być dobrą kuzynką i wepchałam jej do buzi część tej parówki. Kuzynka zrobiła sie fioletowa i mało co się nie udusiła

Uczyli mnie że trzeba sie dzielić to się podzieliłam