Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Biedna Ingusia, nie dosc ze kuli dzisiaj w nozki to jeszcze strzelaja za oknem. A dawalas jej paracetamol profilaktycznie? moze nozki ja bola i dlatego niechce spac?
renisus, nie, nic jej nie dawalam. Nie płacze, aktualnie bawi się na macie. Wcześniej przysnela u męża na rękach, ale co petarda to się wybudzala z płaczem. Ale to takie minutowki, zaraz się uspokajala, tylko ostatecznie zrezygnowała ze snu. Za pół godz kąpiel, zobaczymy co to wyjdzie z tego spania.
Sunovia, tak jak opisałaś. Jak za czasów biblijnych;-)
A u nas chyba wszyscy sąsiedzi wybyli. Przynajmniej narazie cisza. Mieszkamy tu dokładnie rok, ale rok temu mieliśmy sylwestra wyjazdowego, więc trudno określić co będzie.
Cyntia mialam juz pytac dlaczego nie lykniesz nawet winka, ale przypomnialo mi sie ze Adik budzi sie jeszcze w nocy. Tak w ogole to zauwazylam, ze nasze forumowe dziewczynki lepiej przesypiaja noce od chlopcow. Zwrocilyscie na to uwage? Nawet ta moja znajoma co rodzila 10 dni przede mna, karmi mm i ciagle wstaje co 3h w nocy. Chyba chlopcy sa wiekszymi glodomorkami.
Sunovia to super, ze ladnie znosi szczepienie. Ja podalam przy pierwszym paracetamol a teraz nie wiem czy podawac.
Wlasnie dzwonia znajomi, Ci od tego chlopczyka i chca sie do nas wbic na impreze. Buuuu, niechce gosci dzisiaj.
Wysłałam zaproszenie do katinki i Cyntii. I nie wiem czy dobrze widzę, ale Cyntia ma w znajomych dwie dziewczyny z mojego rodzinnego miasta - czyżby też pazdziernikowki?
Garmelka, pytałaś o chrzciny. jeszcze nie chrzciliśmy, planuję na święta wielkanocne
u nas tez zaczynają strzelać. My mieszkamy blisko rynku i juz widze te tłumy tam podążające. Mam nadzieję, że Hania nie będzie sie budzić. Mati przespał się godzinką i ma zamiar czekam do północy