martina969
Filipowa mama
Karina26 - ja wyniki miałam tego samego dnia.
A zgadzam się na moderatorkę :-) Jestem codziennie i czytam wszystkie posty. Chyba podołam ;-) A jakby co to się będziemy zmieniać, oki?
ja jestem jak najbardziej za!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Karina26 - ja wyniki miałam tego samego dnia.
A zgadzam się na moderatorkę :-) Jestem codziennie i czytam wszystkie posty. Chyba podołam ;-) A jakby co to się będziemy zmieniać, oki?

no ale trudno kupiłam to już zabrać musiałam, a jak przyszłam do domu dopadły mnie straszne wyrzuty sumienia że takie dość ciężkie zakupy przytargałam sama...
na szczęście nie odczuwam żadnych bóli ani nic z tych rzeczy ale trochę sobie stukam w głowę że to jednak lekkomyślne z mojej strony. Zwłaszcza, że wszyscy na około powtarzają mi żebym przypadkiem nic nie dźwigała a ja co robię? ehhh ostatni raz...
) - ogólnie bardziej ufam witaminom w kapsułkach niż takim tabletkowym zbitym, czytałam że lepiej się rozpuszczają w żołądku, oprócz tego zaczynam pić tran - niby powinno się dostarczać DHA od ok 12 tyg ciąży ale chyba kupię tranowe tabletki bo mnie cofa po nim